«Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας» - Κερδίστε 2 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για τη συναυλία του Δημήτρη Μυστακίδη στη Μυτιλήνη

up date

 

Αποτελέσματα κλήρωσης στην παραπάνω κάρτα:

 

κερδίζουν οι συμμετοχές 6-7

 

-----------

Το Lesvosnews.net σε συνεργασία με το "Κτήμα Οινοφόρος"  προσφέρει στους αναγνώστες του 2 Διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία:

 
του Δημήτρη Μυστακίδη «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας» - Κτήμα Οινοφόρος  Σάβαττο 16 Δεκεμβριου ώρα 22:00
 
 
Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει την Παρασκευή  15  Δεκεμβρίου στις  20:00 , και οι τυχεροί θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.
 
Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook και κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας.  Κάθε σχόλιο μετά από λίγο χρονικό διάστημα λαμβάνει απάντηση με τον αριθμό συμμετοχής στο διαγωνισμό. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται, σχόλια που κάνουν tag σε άλλο προφίλ δεν είναι δεκτά ως συμμετοχές.
 
(Προσοχή: το σχόλιο το γράφετε  ΜΟΝΟ στη σελίδα μας στο facebook  - καμία άλλη συμμετοχή δεν θα είναι δεκτή)
 
Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια της ιστοσελίδας random.org
 
 
 
--------
 
info
 
Δημήτρης Μυστακίδης
«Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας»
 
 
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, κάνουμε παρέα με τον Πινόκλη και με κάτι παράξενες κοπέλες! Περνάμε την ώρα μας με πασατέμπο κι ανοίγουμε παρτίδες με το κουκλί της Κοκκινιάς. Κι επειδή το βουνό με το βουνό ποτέ δε σμίγει, ξηγιόμαστε σάμπα στην Τζεμιλέ και μαζί με τον ντόκτορ τραβάμε Γουέστ, για την Αμέρικα.
 
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου είναι αδύνατον να κοιμηθούμε.
Γιατί ο Δημήτρης Μυστακίδης, μας καλεί στο κτήμα «ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ» στη Μυτιλήνη να απολαύσουμε τις μοναδικές του διασκευές με λαϊκή κιθάρα σε ρεμπέτικα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας!
 
Ο Δημήτρης Μυστακίδης, δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτής του ρεμπέτικου γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τους νέους με την παλαιότερη γενιά. Πάνω από  δέκα χρόνια τώρα μελετάει - διασκευάζει τα ρεμπέτικα, αυτό το μουσικό διαμάντι της Ελλάδας και τους δίνει νέα πνοή για το ταξίδι τους στον χρόνο.
 
Oι λάτρεις του ρεμπέτικου θα συναντηθούν με τους ακροατές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού διαμορφώνοντας ένα νέο ρεύμα μουσικόφιλων για να μοιραστούν την αγάπη και το σεβασμό τους για το είδος και με κοινή γλώσσα τη λαϊκή μας μουσική, θα τραγουδήσουν μαζί αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια με ιστορία, που τα λέγαμε στις παρέες μας ξανά και ξανά...
Ο Δημήτρης Μυστακίδης, με τους τρεις προσωπικούς δίσκους του, («16 Ρεμπέτικα Τραγούδια με Κιθάρα», «Εσπεράντο» και το πρόσφατο «Amerika»), «ξεσκονίζει» τα ρεμπέτικα και αποδεικνύει ότι το ρεμπέτικο είναι μια οικουμενική μουσική γλώσσα που ποτέ δεν χάνει την ταυτότητα της.
 
 
Μαζί του οι:
Δημήτρης Παππάς & Γιώργος Τσαλαμπούνης: κιθάρα και τραγούδι
Ιφιγένεια Ιωάννου: τραγούδι
 
 
 
 
INFO // Δημήτρης Μυστακίδης
 
Κτήμα Οινοφόρος 
 
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
 
Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 
Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ. - Τιμή εισιτηρίου 12 εύρω
 
Προπώληση 10 ευρώ
 
 
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
 
 
με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net
 
 
 
 

 

--------
 
Η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook
 
 
(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας και κοινοποιήστε δημόσια στο προφίλ σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας)
 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ