Ρεπορτάζ Αγοράς

14/03/2019 - 11:07

Ανατροπή στην υπόθεση ενοικίασης του καφενείου στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

&n

bsp;

Πριν κοπάσει ο θόρυβος με την αλλαγή ενοικιαστή στο καφέ στην Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο Λέσβου έχουμε  απίστευτη ανατροπή στα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ο  Ναός ανέβασε την αρχική τιμή του ετήσιου μισθώματος κατά 15.000 ευρώ (!) και η τιμή ενοικίασης το χρόνο εκτοξεύθηκε από 65.000 ευρώ στις 80.000 ευρώ. Στη δημοπρασία της Κυριακής 10/03/2019 εκτός από την οικογένεια Πρινάρη που είχε το καφέ εδώ και 27 χρόνια εμφανίστηκε και  άγνωστο άτομο που “χτύπησε” την τιμή δίνοντας το ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 83.000 ευρώ!  Σύμφωνα με πληροφορίες το άγνωστο άτομο ήταν εκπρόσωπος του επιχειρηματία Μπαλτζή Ρωμανού από Αθήνα. Σύμφωνα με τον εφημέριο του Ναού ο νέος ενοικιαστής του καφέ είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στο Μανταμάδο.  Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας είχε αναγκάσει την οικογένεια Πρινάρη μετά από 27 χρόνια να αδειάσει το χώρο του καφέ!

Σήμερα όμως η εφημερίδα  Τα ΝΕΑ της Λέσβου αποκαλύπτει την απίστευτη ανατροπή:  Ο επιχειρηματίας από την Αθήνα απέσυρε το ενδιαφέρον του και δεν κατέθεσε την προκαταβολή ! Τώρα οι υπεύθυνοι του Προσκυνήματος μαζί με νομικούς συμβούλους αναζητούν λύση και υπάρχει ενδεχόμενο το καφέ να επιστρέψει στην οικογένεια Πρινάρη για ακόμη 2 χρόνια. Διαφορετικά θα γίνει νέα δημοπρασία.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!