Ρεπορτάζ Αγοράς

24/02/2024 - 11:26

H αγαπημένη μας διαιτολόγος Ευστρατία Κουνιαρέλλη και πάλι κοντά μας

Λειτουργεί  και πάλι το γραφείο της Διαιτολόγου Ευστρατίας Κουνιαρέλλη.

 Η Ευστρατία Κουνιαρέλλη είναι Διατροφολόγος - Διαιτολόγος και έχει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές.

Σε ανάρτησή της αναφέρει:

Μετά από διακοπή 3 χρόνων περίπου...

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι με τη βοήθεια του Θεού είμαι ξανά σε θέση να παρέχω τις υπηρεσίες μου στο διαιτολογικό μου γραφείο στην ίδια διεύθυνση Κουντουριώτου 17 & Αλκαίου 1 και στα τηλέφωνα 2251034689 & 6936447893.

34

σσ

 

ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το 2008 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Σητείας. Πραγματοποίησα την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομείο ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ της Μυτιλήνης. Εκπόνησα πτυχιακή εργασία με θέμα «Η κατανάλωση αυτοφυών εδώδιμων φυτών σε δυο περιοχές της Ελλάδας (Παλαίκαστρο Σητείας και Ταξιάρχες Μυτιλήνης) και οι ευεργετικές ιδιότητες των αντιοξειδωτικών στον ανθρώπινο οργανισμό».

Η πτυχιακή μου εργασία αναρτήθηκε στο 8o Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής Και Διαιτολογίας τον Οκτώβριο του 2008. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και Τεχνολόγων Διατροφής και μέλος της επιστημονικής ομάδας “Διατροφής”. Για το έτος 2008 -2009 δίδασκα ως εκπαιδευτικός στον ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ και στο ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ καθώς επίσης, από τον Οκτώβριο του 2008 διατηρώ δικό μου διαιτολογικό γραφείο στην Προκυμαία της Μυτιλήνης (Κουντουριώτου 17 και Αλκαίου 1 στο πρώην Μεγάλη Βρετάνια.

Μοιράσου το άρθρο!