Τουρισμός

22/03/2024 - 09:10

Βιέννη: Μεγάλο ενδιαφέρον για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού FERIENMESSE WIEN 2024, στη Βιέννη (14-17/03), συμμετείχε φέτος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Τα νησιά της Π.Β.Α. παρουσιάστηκαν σε stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ.

Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα που υπήρχε στην έκθεση για την Ελλάδα, καθώς η πατρίδα μας έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια ως ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τα νησιά της Π.Β.Α. προβλήθηκαν ως αυθεντικός ελληνικός προορισμός, που παρέχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση, γνήσιες  πολιτισμικές εμπειρίες και πλούσιες τοπικές γεύσεις. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο, λόγω των απευθείας πτήσεων από τη Βιέννη για Σάμο και Λήμνο, αλλά και της νέας σύνδεσης από το Innsbruck για Λέσβο. Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα νησιά, καθώς αναζητούσαν πληροφορίες και τρόπους μετάβασης σε αυτά.

Στο stand της ΠΒΑ φιλοξενήθηκε ο τουριστικός επιχειρηματίας και εκπρόσωπος του Φορέα Τουρισμού Χίου κ. Γεώργιος Μισσετζής.

Η Π.Β.Α. εκπροσωπήθηκε από την Προϊσταμένη της Δ/νσης Τουρισμού κα Αγγελική Πολυτάκη και την Πρ/νη του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Σάμου, κα Γραμματική Δρίνη.

 

Μοιράσου το άρθρο!