Υγεία

19/11/2014 - 16:24

Ημερίδα για την υγεία στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τρίτους

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλωσεων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τρίτους πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με Θέμα:''ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ'' .
Την ημερίδα οργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κάτω Τρίτους σε συνεργασία με το παθολόγο Σιμεών Χαραλάμπους.
Καλεσμένοι Ομιλητές και εξεταστές Ιατροί ήταν ο αιματολόγος κ.Καραδημητράκης Στέλιος ,ο ψυχολόγος κ.Παραδείσης Γεώργιος,η οδοντίατρος κα. Ρούγγου Σμαράγδα,η ωτολαρυγγολογος κα. 
Κατάνου Έλλη,η Παιδίατρος κα. Μπομπολή Ιωάννα και παθολόγος ο κ.Χαραλάμπους Σιμεών.
 
Ήταν μια ημέρα ενημέρωσης πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, όλων μας.
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των ομιλητών, όλοι όσοι παρευρέθηκαν και πήραν μέρος στο διάλογο που αναπτύχθηκε.
Όλοι συμφώνησαν με την πρόταση, πως πρέπει να γίνονται συχνότερα τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
 
Ο Σύλλογος Γονέων&Κηδεμόνων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στον κ.Σιμεών Χαραλάμπους για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση της ημερίδας καθώς και σε όλους τους ιατρούς , για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας , για τη δωρεάν εξέταση και ενημέρωση των συνδημοτών μας.Όλος ο κόσμος έμεινε ενθουσιασμένος με την καλή διάθεση και προθυμία των γιατρών.Σας ευχαριστούμε απ΄τα βάθη της καρδιάς μας. 
Χάρις στα αισθήματα και την πράξη τους, τα παιδιά, όλοι εμείς και περισσότερο οι ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας, είχαν μια ευκαιρία πρόσβασης στην περίθαλψη και ένοιωσαν πως μπορούν να αντιπαλέψουν τις τεράστιες δυσκολίες της κρίσης που οδηγεί πολλές φορές στην εξαθλίωση.

Μοιράσου το άρθρο!