Υγεία

16/01/2018 - 15:24

Βίντεο από το γλέντι με χορό, ποτά και τσιγάρα στα Επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης

&n

bsp;

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης κατά την εορταστική περίοδο αποκαλύπτει σήμερα η τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου».


Όπως φαίνεται τόσο από το φωτογραφικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα όσο και από τα βίντεο που βρήκε το koutipandoras.gr οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διασκέδασαν με τη ψυχή τους τις γιορτές με ζεϊμπέκικα, ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά αλλά και τσιγάρα.

Κι όλα αυτά μέσα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, εν ώρα υπηρεσίας, και συγκεκριμένα στα... Επείγοντα.

Μάλιστα, κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο γλέντι δε δίστασε να κάνει ακόμα και live μετάδοση, με τα βίντεο να παραμένουν ΔΗΜΟΣΙΑ  αναρτημένα μέχρι και σήμερα το μεσημέρι .

Οι πληροφορίες του koutipandoras αναφέρουν ότι πριν λίγη ώρα η διοικήτρια του νοσοκομείου διέταξε ΕΔΕ ενώ είχε προηγηθεί η παρέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας

 

Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφίες από το γλέντι με μπόλικο αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι και ζειμπέκικα σε γραφεία και στο χώρο των εξεταστηρίων ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων! Ενώ όπως φαίνεται συμμετείχαν εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί καθώς και ιδιωτικοί φύλακες. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».

Μοιράσου το άρθρο!