Ανακοινώσεις Φορέων

26/01/2012 - 12:37

Καταγγελία κατά του Αντιδημάρχου Γιώργου Βουνάτσου - Γιατι σιωπά ο Δήμαρχος;

yle="text-align:justify;">         

 Μετά από αλλεπάλληλες και επαναλαμβανόμενες καταγγελίες συναδέλφων, οι οποίες εξετάστηκαν σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου, καταγγέλλουμε δημόσια την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Αγιάσου – Ευεργέτουλα κ. Γιώργου Βουνάτσου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων ο εν λόγω αντιδήμαρχος στις επαφές του με τους υπαλλήλους του Δήμου Λέσβου επιδεικνύει τις περισσότερες φορές απαξιωτική και πολλές φορές υβριστική συμπεριφορά έναντι των υπαλλήλων.

          Το φαινόμενο έχουμε αναφέρει εδώ και μήνες και στον ίδιον τον κ. Δήμαρχο, αλλά το μοναδικό που μας είπε είναι ότι θα το ερευνήσει... Μάλιστα την συμπεριφορά του κ. Αντιδημάρχου την κατήγγειλαν τελευταία και υπηρεσιακά στελέχη στον κ. Δήμαρχο, αλλά και πάλι δεν πήρε θέση.

          Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος έχει κατ' επανάληψη αναφερθεί απαξιωτικά και προσβλητικά στην λειτουργία των δημοτικών υπαλλήλων σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

          Καλούμε δημόσια τον κ. Δήμαρχο Λέσβου να πάρει άμεσα θέση και να χαλιναγωγήσει τον Αντιδήμαρχο του και όχι, όπως στην περίπτωση του ξυλοδαρμού υπαλλήλου του Δήμου Λέσβου από Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας, να χαρακτηρίσει το γεγονός ιδιωτική διαφορά.

Η αυτοδιοίκηση απαιτεί την αρμονική συνεργασία αιρετών και εργαζομένων για το καλό και την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών. Φαινόμενα κοτζαμπασισμού, τραμπουκισμού και αυταρχισμού δεν μπορεί να γίνονται ανεκτά στις σημερινές κοινωνίες και ούτε να αποτελούν τακτικές λειτουργίας αιρετών προς εργαζόμενους του Δήμου. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι παρόμοια φαινόμενα δεν θα γίνουν ανεκτά και θα προστατεύσουμε τους συναδέλφους με κάθε νόμιμο τρόπο.

 

--------------------------------------

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

--

Μοιράσου το άρθρο!