Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/07/2020 - 15:54

Έβρεξε decibel στη Λέσβο... έβρεξε και συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (12-07-2020) στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης  συνελήφθη, χθες (12-07-2020) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος συνελήφθη, χθες (12-07-2020) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε όλες τις περιπτώσεις  κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα , διαπιστώθηκε ότι σε αυτά  είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, σε ώρες κοινής ησυχίας, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

Διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!