Αστυνομικό Ρεπορτάζ

17/08/2020 - 13:30

Φωτιά τώρα στην Πέτρα (φωτο)

Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Πέτρας.

 Το μέτωπο της φωτιάς είναι στην περιοχή πάνω από την παραλία.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο.

Στην περιοχή είναι μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής ενώ πυροσβεστικά αεροπλάνα κάνουν ρίψεις νερού.

Μεγάλη η ανησυχία των επισκεπτών που βρίσκονται στην παραλία της Πέτρας. Οι περισσότεροι απομακρύνονται από την περιοχή.

 

up date 1 Ανακοίνωση από την Πυροσβεστική ώρα 14:22

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καβάκι, στη νήσο Λέσβο. Επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 1 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

 

up date 2  ώρα 16:00 Στην περιοχή επιχειρούν 6 πυροσβεστικά οχήματα, τα δύο αεροπλάνα petzetel και  το ελικόπτερο. Μέχρι στιγμής έχει καεί ένα ποιμνιοστάσιο και μια αποθήκη. Τώρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αποφυγή επέκτασης της  φωτιά σε τουριστικά καταλύματα

 

up date 3 Ανακοίνωση από την Πυροσβεστική ώρα 16:20

Ενισχύονται οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Καβάκι, στη νήσο Λέσβο. Συνολικά κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα, 2 Ε/Π και 4 Α/Φ. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

 

up date 5 ώρα 16:40 Η φωτιά σύμφωνα με στελέχη της Πυροσβεστικής είναι σαφέστατα οριοθετημένη και δεν απειλούνται άμεσα κατοικίες και τουριστικά καταλύματα.

 

up date 6 ώρα 18:10 Η φωτιά εδώ και ώρα έχει επεκταθεί και προς το Μόλυβο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο πριν σταματήσουν οι ρίψεις νερού με τα αεροσκάφη.  Δυστυχώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

 

up date  7 Αργά το βράδυ η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο

Μοιράσου το άρθρο!