Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/03/2013 - 17:06

Τρία πτώματα στη Λέσβο - up date

Πτώμα νεαρής γυναίκας στην παραλία Ερεσού

yle="text-align: justify;">αρχική δημοσίευση

Μπροστά σ' ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε κάτοικος της Ερεσού όταν σήμερα το πρωί αντίκρισε το πτώμα νεαρής γυναίκας στο σημείο εκβολής ποταμού στην παραλία Ερεσού. Ειδοποιηθήκαν οι Αστυνομικής αρχές και όλα τα ενδεχομένα είναι ανοιχτά.

Εγκληματική ενέργεια ; Αυτοκτονία; Ατύχημα;

(φωτογραφία: σημείο εκβολής Ψαροπόταμου στην παραλία Ερεσού)

 

up date

 Και νέο πτώμα μικρού παιδιού πριν λίγο στο Ταβάρι Μεσοτόπου

Άνδρες του λιμενικού και της αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλα στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υπάρξη σκάφους που μεταφέρει παράνομα μετανάστες. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν τις έρευνες των αρχών.

 

up date 2

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε αλλοδαπή και προέρχεται από ναυάγιο μεταναστών που έγινε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και Χίου

 

up date 3

Σε μετανάστες ανήκουν πιθανότατα τα δύο πτώματα που ξεβράστηκαν σήμερα το πρωί στο Ταβάρι Μεσοτόπου και στη Σκάλα Ερεσσού, στη Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ΕΡΑ, πρόκειται για ένα παιδάκι ηλικίας περίπου 5 ετών και για μία νεαρή γυναίκα, που βρίσκονταν στη θάλασσα για τουλάχιστον δύο ημέρες. Οι σωροί μεταφέρθηκε στο Βοστάβειο νοσοκομείο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου. Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται αυτή την ώρα στη Δυτική Λέσβο και στα δυτικά παράλια της Χίου και της Λήμνου, καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι οι δύο νεκροί μετανάστες επέβαιναν σε κάποιο σκάφος, το οποίο ενδέχεται να ναυάγησε στην ευρύτερη περιοχή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

up date 4

Ανακοίνωση της Λιμενικής αρχής

Πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, τρία (03) πτώματα, μίας γυναικός και δύο ανηλίκων αγνώστων λοιπών στοιχείων, επί των ακτών Σκάλας Ερεσού, Ταβαρίου και Μαγνάδος Λέσβου. Οι ανωτέρω σοροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», ενώ από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας. Προανακρίσεις διενεργούνται από τους Λιμενικούς Σταθμούς Σιγρίου και Πολιχνίτου, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Μοιράσου το άρθρο!