Αθλητικά

17/05/2021 - 08:16

Μπράβο ΟΛΓΑ !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, 

 

Συγχαίρει την αθλήτρια  ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ του «ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» για την συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ομάδων Βάδην, που διεξήχθη την Κυριακή 16/05 στην Τσεχία. 

 

Η αθλήτρια που προπονείται με τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού και ανήκει στην κατηγορία Κ23 ετών, αγωνίστηκε στον αγώνα των 20χλμ  Βάδην Γυναικών με αντιπάλους της σπουδαίες αθλήτριες και μεγαλύτερες σε ηλικία από την κατηγορία της. 

 

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 του 2018, ήταν σταθερή καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς παρατηρήσεις από τους κριτές,  με περάσματα που της εξασφάλισαν επίδοση καλύτερη από το ατομικό της ρεκόρ 1.36.51 (1.36.53 προηγούμενο) που την έφερε στην 28η θέση. 

 

Να σημειώσουμε ότι η ΄Ολγα Φιάσκα έχει πετύχει το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς της κατηγορίας της, που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Μπέργκεν. 

 

Θερμά Συγχαρητήρια απ΄ όλους μας  , τόσο στην ΄Ολγα που αγωνίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας,  όσο και στο σωματείο της,  στον προπονητή και καθοδηγητή της Γρηγόρη Κοντό, αλλά και στην οικογένειά της που βρίσκεται πάντα δίπλα της. 

 

Οι ευχές μας  να είναι γερή και  ότι καλύτερο επιθυμεί στην συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.  

Μοιράσου το άρθρο!