Αθλητικά

03/07/2013 - 19:38

Σούπερ μεταγραφή: Ο Περόνε στην Καλλονή

style="text-align: justify;">up date Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ Καλλονής
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Emanuel Perrone. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι γεννημένος στις 14 Ιουνίου του 1983 και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.
 

αρχική δημοσίευση

Στη Μυτιλήνη και την Καλλονή φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμάνουελ Περόνε σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr , με τον σύλλογο της Λέσβου να έχει καταθέσει την πρότασή της στον παίκτη.
 
Μπορεί ο Σάκης Τσιώλης να ήθελε την παραμονή του Εμάνουελ Περόνε στον Αστέρα, όμως ο Αργεντινός είχε υψηλές απαιτήσεις και λύθηκε το συμβόλαιό του. Έτσι, βρίσκεται στη Μυτιλήνη για να έχει συζητήσεις με την Καλλονή, από την οποία έχει δεχτεί πρόταση. Μάλιστα, λέγεται ότι η εν λόγω πρόταση είναι πάρα πολύ καλή, ώστε να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών εντός των επόμενων ημερών.
 
Ο Εμάνουελ Περόνε (γεννηθείς 14 Ιουνίου 1983) είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης ως επιθετικός.
Ο Περρόνε ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντίνικη Ταγιέρες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2002. Το 2004 μετακινήθηκε στην Λιγκ 1 της Γαλλίας για παίξει με την φανέλα της Τρογιές ένα χρόνο πριν υπογράψει για τον Ιωνικό. Το 2006 πήγε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα οπού συνάντησε τον συμπαίκτη του στην Ταγιέρες τον Λούκας Φαβάλι. Αργότερα πήγε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και έκανε το ντεμπούτο του την 6 Φεβρουαρίου του 2011 σε έναν αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Την 3 Αυγούστου του 2011 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρ.
 

 

 
Νέα μεταγραφή
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Jakub Podany, με τη μορφή δανεισμού από την Σπάρτα Πράγας. Γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1987 ο Jakub Podany αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.

Μοιράσου το άρθρο!