Πολιτική

18/08/2022 - 08:29

8η ημέρα με "μαύρο" στο Πλωμάρι

Ανάρτηση από το Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Ανδριώτη:

Για 8η ημέρα συνεχίζει να υπάρχει μαύρο ,στις οθόνες των ιδιωτικών καναλιών στην περιοχή του Πλωμαρίου.Οι διαμαρτυρίες των μόνιμων κατοίκων ,αλλά και των επισκεπτών είναι πολλές,και τα σχόλια ποικίλουν.Μεχρι σήμερα αν και το πρόβλημα που προέκυψε έγινε αρμόδιως γνωστό στην digea ,δυστυχώς παραμένει άλυτο,και παραμένει άλυτο εδώ και μεγάλο διάστημα ,με αποτέλεσμα να έλθει στην επιφάνεια τώρα ,με τον χειρότερο τρόπο ,στερώντας την ψυχαγωγία,αλλά και την ενημέρωση από τον κόσμο.

Η ουσία του προβλήματος εντοπίζεται ,σε οικονομικές διαφορές,μεταξύ των ιδιοκτητών της περιοχής(όπου ήταν εγκατεστημένα τα μηχανήματα ) και της digea .

Η εικόνα αυτή εκθέτει το Πλωμάρι,μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού,και βέβαια δημιουργεί ασχημες εντυπώσεις στους επισκέπτες και τους τουρίστες .

Η Digea όφειλε και οφείλει να εξασφαλίσει,το απαραίτητο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ,σε όλους τους μόνιμους και μη κατοίκους του Πλωμαρίου,αλλά και στους επισκέπτες ,κάτι που δεν έγινε μέχρι σήμερα, αντί για αυτό προκρίθηκαν λύσεις μπαλώματα,και τώρα ήλθε στην επιφάνεια το πρόβλημα,με την χειρότερη μορφή του.

Βέβαια πέρα από το δικαίωμα στην ενημέρωση,οι υπεύθυνοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Λέσβος είναι ευαίσθητη εθνικά περιοχή ,και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ο συντονισμός βέβαια όλων αυτών των ενεργειών ανήκει στον Δήμο Μυτιλήνης .

Ελπίζουμε τώρα που έφθασε ο κόμπος στο χτένι,θα δοθεί οριστική λύση.

Μοιράσου το άρθρο!