Πολιτική

03/09/2012 - 18:16

Απάντηση Περιφερειάρχη στην καταγγελία του Παντελή Βρουλή

Απάντηση Περιφερειάρχη στην καταγγελία του Παντελή Βρουλή

Απάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσου Γιακαλή, στην καταγγελία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Παντελή Βρουλή
 
«Κύριε Βρουλή,
Λάβαμε την καταγγελία σας και μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μας εγκαλείτε γιατί επιδιώκουμε καλές σχέσεις τόσο με τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης όσο και με την ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που μάλιστα προέρχονται και από τον ίδιο με εσάς πολιτικό χώρο.
Δικός μας στόχος είναι να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο. Οι πολίτες της Χίου που επλήγησαν έχουν για εμάς προτεραιότητα και όχι οι επιτροπές και οι συσκέψεις. Και οπωσδήποτε δεν μας ενδιαφέρουν ούτε «τα κροκοδείλια δάκρυα» όπως εσείς ισχυρίζεστε, ούτε τα πολιτικά οφέλη.
Στις δύσκολες στιγμές, χρειάζεται ενότητα και κοινή προσπάθεια, όχι αντιπαλότητα και διαγκωνισμοί.
Σε ότι αφορά το θέμα για το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Χίο, έχουμε απαντήσει ήδη σε σχετική επιστολή του κ. Βογιατζή -επικεφαλής της παράταξής σας στην οποία υπογράφατε και εσείς και την οποία και σας επισυνάπτουμε- και ενημερώσαμε ότι τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο στη Χίο, δεύτερο στη σειρά, με θέμα την καταστροφική πυρκαγιά της Χίου κατά το οποίο θα εξεταστούν ξανά η πορεία των ενεργειών και των δράσεων που ο κάθε υπεύθυνος έχει αναλάβει να υλοποιήσει.
 
Κύριε Βρουλή,
Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Χίος, χρειάζονται έργα και όχι λόγια.».

Μοιράσου το άρθρο!