Πολιτική

10/01/2014 - 16:53

Εμπρησμός σε πευκόφυτη περιοχή στην Ερεσό - Καταγγελία Σ.Δουγαλέρη

Σ

ήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, περί τις 12.30 μ.μ., ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά σε πευκόφυτη περιοχή μεταξύ Ερεσού και Μεσοτόπου, η οποία κατασβήσθηκε μετά από την άμεση παρέμβαση των εθελοντών πυροσβεστών Κώστα Δεμίρη και Σπύρου Χρονόπουλου.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ από κάποιον ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΛΗΤΗ, αφού είναι η τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ και στο παρελθόν (2011 και 2012) είχε επαναληφθεί το φαινόμενο στο ίδιο σημείο, οπότε χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Επίσης, στο σημείο της φωτιάς, σήμερα εντοπίστηκαν κομμένα πεύκα!!!

Απευθύνω θερμή παράκληση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο να προβούν σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια, ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥ, που – χωρίς κανένα ίχνος ντροπής – έχει βάλει ως στόχο του να καταστρέψει ένα από τα ωραιότερα τοπία στην περιοχή της Ερεσού.

Αξίζει για άλλη μία φορά να επισημάνουμε την πολύτιμη προσφορά της ομάδας των εθελοντών πυροσβεστών της Ερεσού.

Τέλος, αναλαμβάνω την ευθύνη των χαρακτηρισμών που απευθύνω προς το πρόσωπο του ΔΕΙΛΟΥ κι ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ που προσπαθεί να προκαλέσει τέτοια ζημιά στο τοπίο της Ερεσού και να αμαυρώσει την εικόνα της Ερεσού, και τον προκαλώ (αν έχει πρόβλημα) να με μηνύσει.

Στέλιος Γ. Δουγαλέρης

Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ερεσού

Μοιράσου το άρθρο!