Πολιτική

27/12/2012 - 21:01

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στα Παράκοιλα Λέσβου - Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στα Παράκοιλα Λέσβου -  Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου

&n

bsp;

Καταγγελία για την επίθεση της παρακρατικής Χρυσής Αυγής σε μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Παράκοιλα Λέσβου εξαιτίας της αγωνιστικής του στάσης

Καταγγέλουμε την φασιστική Χρυσή Αυγή για την επίθεση της εναντίον του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου από τα Παράκοιλα Xρήστου Κλέλη και της οικογένειας του. Η φασιστική συμμορία πιστή στις μεθόδους της νύχτας και του υποκόσμου, έγραψε συνθήματα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του, με σκοπό να τρομοκρατήσει τον ίδιο, την οικογένεια του και τους δημοκράτες συγχωριανούς του.

Ο Xρήστος Κλέλης και η οικογένεια του στοχοποιούνται από τη ναζιστική συμμορία, όχι μόνο εξαιτίας της αντιφασιστικής δράσης τους και του αριστερού οικογενειακού παρελθόντος. Κυρίως στοχοποιούνται λόγω της σημερινής τους αγωνιστικής στάσης. Ο Xρήστος Κλέλης αγρότης και εργάτης γης, παλεύει καθημερινά για το μεροκάματο και παράλληλα συμμετέχει στους αγώνες των φτωχών αγροτών και των εργαζομένων για ένα καλύτερο αύριο και μια αξιοπρεπή ζωή. Η σύζυγος του από τη θέση του προέδρου του Συνεταιρισμού Γυναικών Παρακοίλων, αγωνίζεται για την βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης των γυναικών του χωριού και για την επιβίωση του Συνεταιρισμού.

Η επίθεση της Χρυσής Αυγής ρίχνει τη μάσκα της, για το ποιους θεωρεί πραγματικούς αντίπαλους. Η φιλοναζιστική συμμορία κάνει την κότα στην Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους εργοδότες, που καθημερινά απολύουν εργαζόμενους και έχει αρχηγό στη Λέσβο τον υπεύθυνο του χρεοκοπημένου LESVOS SHOP, της δήθεν «αναπτυξιακής» πρωτοβουλίας. Την ίδια στιγμή στοχοποιεί -μετά τα παιδιά των μεταναστών- τους μεροκαματιάρηδες αγωνιστές της ζωής, τους ανθρώπους που συλλογικά αντιστέκονται στη σημερινή κοινωνική βαρβαρότητα. Με δυο λόγια είναι κομμάτι του σάπιου πολιτικού σκηνικού και λειτουργεί σαν τραμπούκος του Μνημονίου και της κυβέρνησης.

Δεν θα τους περάσει. Την απάντηση θα την πάρουν από τη συλλογική μαζική δράση των εργαζομένων και του λαϊκού κινήματος. Οι υπερασπιστές των συμφερόντων που χρεοκόπησαν τον τόπο, οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της Χούντας δεν έχουν θέση στα χωριά της Λέσβου.   

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ― Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή Τοπική Επιτροπή Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!