Πολιτική

21/02/2024 - 17:12

Γ. Μακρογιάννης : Συνεχίζουμε να καταγράφουμε εκείνα που απασχολούν τις κοινότητες του Δήμου μας

Δεύτερος κύκλος συναντήσεων του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων με τους Προέδρους των χωριών

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με Προέδρους και μέλη των τοπικών κοινοτήτων ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Γιώργος Μακρογιάννης, στην προσπάθειά του να αποτελέσει τον άμεσο συνδετικό κρίκο μεταξύ των τοπικών συμβουλίων και της δημοτικής αρχής, συμβάλλοντας στην καταγραφή των προβλημάτων των χωριών και στην ακόμα πιο άμεση παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών.

 

Με τον Πρόεδρο του Υψηλομετώπου κ. Αλβανό

Το τελευταίο διάστημα, ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε στις 31/1 με τον Πρόεδρο της Στύψης Νίκο Δρακούλα καταγράφοντας τα μείζονα ζητήματα του οικισμού που αφορούν κατά κύριο λόγο στην ύδρευση και τον Πρόεδρο του Υψηλομετώπου Ιωακείμ Αλβανό, για τα θέματα που απασχολούν τον μικρό οικισμό.

Με τον Πρόεδρο Αντίσσης κ. Ιορδάνου

Στις 6/2 σειρά πήρε η Άντισσα στη συνάντηση του Αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο Ιορδάνη Ιορδάνου για θέματα προγραμματισμού αγροτικής οδοποιίας και στις 7/2 το Κεράμι, όπου ο κ. Μακρογιάννης συναντήθηκε με την Πρόεδρο Σοφία Ιωάννου. Για την κοινότητα Κεραμίου, τα ζητήματα που μεταξύ άλλων απασχολούν ιδιαίτερα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, είναι αυτά που αφορούν στις παρεμβάσεις αναπλάσεων για τη Σκάλα Καλλονής.

Με την Πρόεδρο Κεραμίου κ. Ιωάννου

Στις 12/2 ο αρμόδιος για θέματα κοινοτήτων Αντιδήμαρχος, συναντήθηκε με την Πρόεδρο των Βασιλικών Μαρία Σοφού και στις 13/2 με τον Πρόεδρο της Συκαμιάς Βασίλη Καπηλάρη.

Με την Πρόεδρο των Βασιλικών κ. Σοφού

 

 

«Συνεχίζουμε να καταγράφουμε εκείνα που απασχολούν τις κοινότητες του Δήμου μας στην προσπάθειά μας να τις φέρουμε ακόμα πιο κοντά με τη δημοτική μας αρχή. Με τη συνεργασία όλων μας, του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, στόχος μας είναι να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης των χωριών μας για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε καίρια και καθοριστικά στα όποια θέματα υπάρχουν», σχολίασε ο κ. Μακρογιάννης με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των επαφών του με τους Προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου.

Μοιράσου το άρθρο!