Πολιτική

20/02/2020 - 07:17

Οι μετανάστες τελικά... εξαφανίζονται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την παραδοχή Μηταράκη πως 745 μετανάστες προς απέλαση αγνοούνται

Την παραδοχή του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, πως έχουν εξαφανιστεί 745 άτομα που επρόκειτο να απελαθούν, σχολίασαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας μάλιστα στο χλευασμό που είχε δεχθεί προ ετών η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Μετά το επτάμηνο μπάχαλο και τις αλλεπάλληλες παλινωδίες που έχουν οδηγήσει σε χάος νησιώτες και αιτούντες άσυλο, μετά την αναγνώριση ότι τελικά δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γεωπολιτικοί λόγοι για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, μετά την επανασύσταση του Υπουργείου που κατήργησαν, μετά την ΠΝΠ της επίταξης γιατί δε θα ψήφιζαν ούτε οι βουλευτές τους, σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης επιβεβαίωσε και αυτό που είχε πει η κα Χριστοδουλοπούλου ως υπουργός. Ότι πρόσφυγες και μετανάστες εξαφανίζονται. Δεν είναι μόνο το μπάχαλο της κυβέρνησης αλλά και η κατρακύλα της που δεν έχει τέλος» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της Κουμουνδούρου.

«Έχουν εξαφανιστεί 745 άτομα»

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Θα σας πω κάτι τραγικό, μέχρι στιγμής έχουμε 1150 αρνητικές αποφάσεις τον Ιανουάριο, έχουμε επιδώσει τις 360 και αγνοούνται μέσα στα κέντρα 745 που έχουν αρνητική απόφαση μέσα στον Γενάρη».

Όπως εξήγησε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, θέλοντας να επισημάνει την αναγκαιότητα λειτουργίας των κλειστών δομών στα νησιά του Αιγαίου, «αυτοί έπρεπε να έχουν απελαθεί στην Τουρκία»

Μοιράσου το άρθρο!