Πολιτική

09/10/2013 - 05:53

Σκληρή απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου σε ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου και βοσκοτόπια

Κ

ατόπιν της «Ανακοίνωσης- Καταγγελίας» του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για επικοινωνιακά τερτίπια, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Ως προς το θέμα των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου έχει ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Λέσβου κ. Γιατζιτζόγλου από τον Αύγουστο. Από την ημερομηνία αυτή έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επαφές με αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για το πρόβλημα αυτό. Η πρωτοβουλία αυτή, γίνεται στα πλαίσια όχι των αρμοδιοτήτων του, αλλά στα πλαίσια της αγωνίας του, για το καλό του νησιού.

   Εμείς ως Νέα Δημοκρατία, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική για το θεαθήναι, αλλά νοιαζόμαστε και πράττουμε για το καλό του τόπου.
   Επικοινωνιακή πολιτική είναι το να εμφανίζεσαι με πανό ενάντια στο μνημόνιο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γνωρίζοντας ότι το μόνο που θα πετύχεις είναι να αμαυρώσεις την Εθνική Εορτή και τίποτα άλλο.  
   Επικοινωνιακή πολιτική είναι την ώρα της κρίσεως να λες σε όλα τα αιτήματα ΝΑΙ, ανεξαρτήτως αν μπορούν να υλοποιηθούν ή όχι.
   Επικοινωνιακή πολιτική είναι να μιλάς, να γκρινιάζεις και να μην έχεις πρόταση για το πώς θα βγούμε από τα αδιέξοδα του σήμερα.
   Και για να τελειώνουμε, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στο τοπικό πρόβλημα των επιδοτήσεων, ποια είναι;
   Διότι σε όλο το κείμενο της «Καταγγελίας» απλώς καταγγέλλει , τα πάντα και όλους.
Πρόταση πρακτική και εφαρμόσιμη πότε θα κάνετε κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ;

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!