Πολιτική

07/08/2015 - 12:37

Συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου με την Γερμανίδα Βουλευτή Heike Haensel

yle="text-align: justify;">Η Βουλευτής του Γερμανικού Αριστερού Κόμματος Die linke, Heike Haensel, συνοδευόμενη από  τους εκπροσώπους των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, «Αttac Deutschland», κ. Claus Kittsteiner, «Culture of Peace», κ. Henning Zierock και τον μουσικό, κ. Helge Herr, μαζί με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρη Μάντζαρη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του, το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό. 

Ο Δήμαρχος, τους καλωσόρισε στο νησί μας και τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική αυτή επίσκεψη. Μεταξύ άλλων επίκαιρων θεμάτων, συζητήθηκε το μείζον θέμα των μεταναστευτικών ροών. Αναλύθηκαν οι πρωτοβουλίες του Δήμου Λέσβου, για την υποδοχή, προσωρινή φιλοξενία και μετακίνηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων, με στόχο την - όσο το δυνατό - συγκροτημένη, οργανωμένη και αποτελεσματική διαχείριση του τεράστιου αριθμού αφίξεων.  
Η Γερμανίδα Βουλευτής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την διεξοδική ενημέρωση και την ουσιαστική συνεργασία, και εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της, στον αγώνα του Δήμου Λέσβου, για την αντιμετώπιση ενός πολύπλοκου Ευρωπαϊκού, ουσιαστικά, ζητήματος, ιδιαίτερα σε μια εποχή έντονης δοκιμασίας του Ελληνικού λαού από την βαθιά οικονομική κρίση.
Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση, ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. 
 

Μοιράσου το άρθρο!