Πολιτισμός

20/08/2018 - 06:04

H Ν. Θεοδωρίδου και ο Γ.Παπαδόπουλος 25/8/18 στο κτήμα Οινοφόρος

trong>H Νατάσα Θεοδωρίδου για μια μοναδική συναυλία, με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια το Σάββατο 25 Αυγούστου στο κτήμα Οινοφόρος ! Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος για το πιο ωραίο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού!
Γιορτάζουμε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον  Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα μοναδικό διασκεδαστικό live party!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναχωρούν για την κοινή περιοδεία τους «Όλα Καλοκαίρι» για Μυτιλήνη στις 25 Αυγούστου 2018.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο με μία αγκαλιά γεμάτη μουσικές που ταξιδεύουν, μία αγκαλιά γεμάτη τραγούδια που ξεχωρίζουν, μία αγκαλιά γεμάτη ερμηνείες με ψυχή, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να μας χαρίζει.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιλέγει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα με το κοινό.

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και τη δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που το ταλέντο του στη μουσική και την εκπληκτική φωνή του έχουν αναγνωρίσει καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Ένας από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, με την μελωδική του φωνή και τις επιτυχίες του, πλαισιώνει την Νατάσα Θεοδωρίδου και χαρίζουν ένα μοναδικό διασκεδαστικό live party.

 

----------------

\

ΙNFO
Κτήμα Οινοφόρος

Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100

Σάββατο  25 Αυγούστου 2018

Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ.

Tιμή εισιτηρίου:
• 17 Ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
• Αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
• Μουσικό καφενείο(λαδάδικα)
• Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
• Ψητοπωλείο ‘’Κάτι ψήνεται’’(Ελ. Βενιζέλου 22)

Τηλέφωνα κρατήσεων: 22510 44738 & 6974197399

Μοιράσου το άρθρο!