Πολιτισμός

29/06/2020 - 21:00

Διακόπτονται οι προβολές - Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη

Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και 17 Σεπτεμβρίου με δωρεάν είσοδο για τους πολίτες.

up date 31/08/2020  Οι προγραμματισμένες προβολές στις «Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη» που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διακόπτονται  λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού που ισχύουν από το Σάββατο 29/08 στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Επίσης αναστέλλονται, για τον ίδιο λόγο, όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν  προγραμματισθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην  Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου. 

------------

 

 Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δια της Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού,  διοργανώνει  τις «Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη», με πρόγραμμα προβολών από την Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και 17 Σεπτεμβρίου , με δωρεάν είσοδο για τους πολίτες.

Εδώ και  χρόνια οι Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη έχουν καθιερωθεί ως νύχτες ανάτασης της ποιότητας και του πολιτισμού τόσο στις καρδιές  των κατοίκων της πόλης μας όσο και των επισκεπτών της.

Μια καθιέρωση που θα ήταν ανέφικτη εάν δεν υπήρχαν άνθρωποι σε αυτόν τόπο ερωτευμένοι με την ποιότητα της Έβδομης Τέχνης και την διάθεση προσφοράς στην κοινωνία μας. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ιδιαίτερα το Δάσκαλο Παναγιώτη Αλεξέλλη που άοκνα και αφιλοκερδώς επί επτά χρόνια στηρίζει με τις επιλογές των ταινιών την προσπάθεια αυτή.

Σίγουροι ότι φέτος λόγω κορονοιού υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια πραγματική και δωρεάν Ανάσα Τέχνης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποιεί  τις Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου μέτρα για την λειτουργία των θερινών κινηματογράφων: Οι προβολές ταινιών θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με εναλλαγή ταινίας κάθε εβδομάδα λόγω του ότι τα μέτρα για τον κορονοιό επιτρέπουν την φιλοξενία στο χώρο του Αρχοντικού εκατό φιλοξενούμενων- με τις προβλεπόμενες εκ του Νόμου αποστάσεις- ανά προβολή. 

Προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός και για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες η είσοδος θα γίνεται ΜΟΝΟΝ με αριθμημένες προσκλήσεις ανά ταινία. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιείται, κάθε Παρασκευή και Δευτέρα τις εργάσιμες ώρες από τον κ. Χατζησταυράκη Γεώργιο, εργαζόμενο στο Τμήμα Πολιτισμού, Ανδρομέδας 15 (πρώην κλινική Σηφάκη) στο ισόγειο του κτηρίου. Παρακαλούνται οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποια ταινία- ώρα έναρξης προβολής 21.00- να προσέρχονται τουλάχιστον μια ώρα πριν προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα συνωστισμού μιας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας είναι ευθύνη όλων μας.

Προσκαλούμε τους κατοίκους της πόλης μας στις Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, για ένα ταξίδι στην ποιότητα της Τέχνης του κινηματογράφου!

 

 Αναλυτικά το πρόγραμμα (κλικ για μεγέθυνση) 

 es

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής  η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη

Μοιράσου το άρθρο!