Τουρισμός

01/11/2023 - 08:30

Γιατί το Travel.com επέλεξε τη Λέσβο

Travel.com: Τα 16 νησιά που κάνουν την Ελλάδα ασυναγώνιστη

   

Να αφιερώσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα προτείνει o δημοφιλής ιστότοπος travel.com στους ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει προορισμούς της Τουρκίας για το καλοκαίρι το 2024 https://www.thetravel.com/greek-islands-to-visit-from-turkey/ .

 

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα αναφέρεται μάλιστα σε 16 Ελληνικά νησιά για να εντάξουν οι τουρίστες στα πλάνα τους ώστε να ζήσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τη γείτονα χώρα.

 

Οι προτεινόμενοι προορισμοί, είτε έχουν απευθείας σύνδεση με τα παράλια της Τουρκίας, είτε είναι προσβάσιμοι μέσω άλλων Ελληνικών νησιών. Στην κορυφή του προτεινόμενου καταλόγου βρίσκονται οι Λειψοί ως ο μυστικός παράδεισος των Δωδεκανήσων. Ακολουθούν η Αστυπάλαια που προσφέρει υπέροχες Μεσογειακές αποδράσεις, η επιβλητική Σαντορίνη, η Νάξος με τις ατέλειωτες αμμουδιές και η εντυπωσιακή Μύκονος. Τη λίστα συμπληρώνουν η υπέροχη Πάρος, η Χίος για διακοπές την άνοιξη, η Ρόδος με την ιστορική κληρονομιά της, η πανέμορφη Κως με τα αρχαία μνημεία, η Σάμος που γοητεύει με το φυσικό κάλλος της, η εκλεπτυσμένη Πάτμος, η Κάλυμνος του αναρριχητικού τουρισμού, η γραφική Σύμη, η Λέρος με τη γαλήνια αύρα της, το μικρό αλλά ξεχωριστό Καστελόριζο και η Λέσβος με τις δραστηριότητες και τα φεστιβάλ της.

Για τη Λέσβο αναφέρει:

Η Λέσβος είναι ένας δημοφιλής προορισμός, προσβάσιμος μέσω με πλοίο διάρκειας μιάμιση ώρας που αναχωρεί από το λιμάνι του Αϊβαλί. Γνωστή για τη νόστιμη κουζίνα, το μουσείο ελαιολάδου και τα εργαστήρια σαπουνιού, η Λέσβος προσφέρει πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες και φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών Ερεσού και το Φεστιβάλ Ούζου. Οι άνθρωποι χαλαρώνουν επίσης στις εκπληκτικές παραλίες της Λέσβου, στην παραλία της πόλης του Μολύβου, στην παραλία Νέου Κυδωνιών και στα Τσαμάκια, οι οποίες είναι δημοφιλείς για τα εκπληκτικά καθαρά γαλαζοπράσινα νερά τους. Αξίζει να κάνετε κράτηση για μερικές διανυκτερεύσεις στα γοητευτικά ξενοδοχεία της Λέσβου.

 

 

εεε

δδδ

 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee