Ανακοινώσεις Φορέων

25/05/2015 - 18:27

Αναβολής της φετινής διοργάνωσης του Beach Street Festival

Δελτίο τύπου αναβολής της φετινής διοργάνωσης
 
Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι αναβάλλεται οριστικά η φετινή διοργάνωση του Beach Street Festival στην Λέσβο. Δυστυχώς οι απαραίτητες άδειες & η υποστήριξη από τους τοπικούς αρμόδιους φορείς δεν δόθηκαν με αποτέλεσμα την οριστική αναβολή της.
 
Το Beach Street Festival ξεκίνησε το 2013 στην Λέσβο, όντας το πρώτο νεανικό φεστιβάλ Μουσικής & Graffiti στο ΒΑ Αιγαίο, με στόχο να γίνει θεσμός, πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες και νέους ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Μια παρέα φίλων ξεκίνησε αυτό το πρωτόγνωρο εγχείρημα για τα δεδομένα της Λέσβου,με κοινό όραμα να προσφέρουν στους κάτοικους και επισκέπτες του νησιού μια συνολική εμπειρία εφάμιλλη των μεγαλύτερων μουσικών &καλλιτεχνικών φεστιβάλ της χώρας. Τις προηγούμενες 2 διοργανώσεις κατάφερε συνολικά να προσελκύσει πάνω από 4000 κόσμο,  εκ τον οποίον 1500 εκτός Λέσβου, με πληθώρα κολακευτικών αναφορών στον Ελληνικό και Ξένο τύπο που αποδεικνύουν το μέγεθος της απήχησης του φεστιβάλ και της διαφήμιση της Λέσβου σε εθνικό & ευρωπαϊκό  επίπεδο.
 
Φέτος, στην 3η και σημαντικότερη χρονιά της διοργάνωσης,δυστυχώς δεν συναντήσαμε μέχρι τώρα την υποστήριξη που απαιτείται από τους τοπικούς φορείς της Λέσβου, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούμε να ακυρώσουμε την διεξαγωγή του φετινού φεστιβάλ, καθότι μας ήταν ήδη εμφανές ότι οδηγούμαστε σε μια κατώτερη των προσδοκιών διοργάνωση. Προκειμένου λοιπόν να διοργανώσουμε ένα φεστιβάλ υπό προϋποθέσεις και κατά παραγγελία τρίτων, με πάρα πολλές υποχωρήσεις ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς στους επισκέπτες και καλλιτέχνες, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην οριστική ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, από σεβασμό προς όλους εσάς που μας στηρίξατε τις προηγούμενες 2 χρονιές.
 
Ζητάμε  από καρδιάς συγγνώμη σε όλους τους φίλους του φεστιβάλ και σε αυτούς που είχανε ήδη προγραμματίσει να συμμετάσχουν.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε αναζήτηση λύσεων ώστε να επιστρέψουμε του χρόνου με την καλύτερη δυνατή διοργάνωση.
 
Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε της προσπάθεια μας αυτά τα 2 χρόνια.
 
Όσοι έχετε ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, θα σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην σελίδα μας στο Facebook.
 
Μυτιλήνη, 25/05/2015
Η ομάδα του BSF

Μοιράσου το άρθρο!