Άρθρα - Γνώμες

13/10/2023 - 18:20

Απίστευτη εμμονή του Μητσοτάκη για την εκλογή Στεφανή… Δείτε γιατί καίγεται ο Πρωθυπουργός της χώρας μας

Γράφει ο Γιάννης Συνάνης / Lesvosnews.gr

Δύο 24ωρα έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανάδειξη του Περιφερειάρχη.

Και είναι αλήθεια ότι οι εκλογές αυτές για την επανεκλογή του Κώστα Μουτζούρη ή η εκλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή είναι οι πιο φανατικές εκλογές των τελευταίων 30 χρόνων στη Λέσβο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί τέτοια εμμονή από την Κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και ολόκληρο το μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε μέσα σε ένα μήνα δύο φορές στη Λέσβο – τώρα μας θυμήθηκε – ενώ έστειλε για στήριξη στο Στρατηγό όλους τους Υπουργούς του.

Ποτέ άλλοτε δεν πέρασαν μέσα σε ένα μήνα τόσοι Υπουργοί από τη Λέσβο και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για το μεταναστευτικό, τη σεισμόπληκτη Βρίσα, τους πυρόπληκτους των Βατερών, τους αγρότες μας, τους κτηνοτρόφους μας…

Γιατί λοιπόν τέτοια εμμονή για τον Αλκιβιάδη Στεφανή;

Οι κάτοικοι της Λέσβου ανησυχούν δικαιολογημένα !!!

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας να προχωρήσει στο άνοιγμα και στα εγκαίνια της Βάστριας γιατί εκεί έχουν πέσει εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε. και πρέπει να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη δομή φιλοξενίας μεταναστών στον κόσμο.

Με τον Κώστα Μουτζούρη να αντιδρά και να φρενάρει συνέχεια την ολοκλήρωση του καταστροφικού αυτού σεναρίου για τη Λέσβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να προχωρήσει στη δημιουργία της Βάστριας.

Έτσι βάζει μπροστάρη τον Αλκιβιάδη Στεφανή προκειμένου να μπορέσει να περάσει τους σχεδιασμούς του και να δείξει το καλό πρόσωπο στους Ευρωπαίους εταίρους μας ολοκληρώνοντας το έργο της Βάστριας.

Ένα σενάριο που οι κάτοικοι της Λέσβου δεν το αποδέχονται με τίποτα γιατί η Βάστρια με χωρητικότητα 10.000 μεταναστών θα αποτελέσει τη δεύτερη πόλη της Λέσβου μετά τη Μυτιλήνη με μετανάστες και με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μοιράσου το άρθρο!