Άρθρα - Γνώμες

08/03/2024 - 19:05

Γιατί συγχαίρω τους Π. Χριστόφα και Γ. Κατζανό

Με την παρούσα δημοσίευση θα ήθελα να πω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Μυτιλήνης  Παναγιώτη Χριστόφα και στην νυν δημοτική αρχή που ο κάθε ένας ξεχωρίζει στο ανάλογο πόστο που έχει  για τη τόση μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά καθημερινά.

Καθώς μετά από τρεις μήνες και ερχόμενος πίσω στο νησί μου και κάτοικος αυτού του όμορφου νησιού γυρίζοντας στον τόπο μου, συνάντησα πολλές και όμορφες αλλαγές, όσο στην πόλη άλλο τόσο και στα χωριά. Σκεπτόμενος πως σε λίγο τόσο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές αλλά και μεγάλες αλλαγές, όσο στην ομορφιά της πόλης άλλο τόσο και στην καθημερινή καθαριότητα της... Και εδώ θέλω να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Κατζανό Γεώργιο.. Που από συμπολίτες μου και επί προσωπικού ακούω και βλέπω, πολλές κινήσεις και προσπάθειες που κάνει καθημερινά για να είναι αυτός ο τόπος καθαρός

Είναι πολύ ωραίο και πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοια άτονα να αγαπάνε και να διοικούν ένα τέτοιο όμορφο νησί και να παλεύουν καθημερινά για το καλύτερο.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως όλοι η δημοτική αρχή να παραμείνει έτσι ώστε να πάει αυτός ο τόπος ακόμα ποιο ψηλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια!

    Με εκτίμηση και    σεβασμο

     ΔΕΛΗΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!