Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/03/2018 - 17:48

Βροχή οι συλλήψεις στη Μόρια....

Συνελήφθη, χθες (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, επέδειξε σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Λέσβου, ένα διαβατήριο Αρχών Συρίας, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

Συνελήφθη, χθες (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα έχει επιβληθεί διοικητικό μέτρο της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.



Συνελήφθη, χθες (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας  (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας -11- έντεκα εκατοστών.


Συνελήφθη, χθες (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 16 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απείθειας και για παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- επτά εκατοστών. Ακολούθως ο δράστης αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις αστυνομικών.



Επίσης :


Συνελήφθη, χθες (15-03-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα  της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόπειρας παραβίασης περιορισμών διαμονής.
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Ρόδο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ισπανική ταυτότητα, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης, ότι στον συλληφθέντα είχε επιβληθεί, από αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής του από το νησί της Λέσβου.
Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα  Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου διενεργείται προανάκριση.
 

Μοιράσου το άρθρο!