Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/06/2019 - 22:51

Υπάρχουν γονείς στη Λέσβο που θέλουν να δουν αίμα των παιδιών τους στην άσφαλτο;

Μυαλό δεν βάζουμε! Ενώ οι έλεγχοι είναι καθημερινοί υπάρχουν ακόμη άτομα που κυκλοφορούν παράνομα και αποτελούν κίνδυνο - θάνατο! Δεν είναι μόνο τα 16χρονα που δεν βάζουν μυαλό! Είναι και οι γονείς τους! Πραγματικά είναι τεράστιο το θέμα όταν καθημερινά εντοπίζονται ανήλικοι μαθητές να οδηγούν παράνομα. Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε συλλήψεις ανήλικων ατόμων. Όταν η άσφαλτος βαφτεί με αίμα μόνο τότε θα αλλάξουμε στάση ... για μερικές ημέρες! Αλήθεια αυτοί οι γονείς θέλουν να δουν αίμα των παιδιών τους στο δρόμο; Και χθες 4 συλλήψεις στη Λέσβο.... οι 3 αφορούν ανήλικους και γονείς!

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου  4 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Χθες (20-06-2019) στην περιοχή της Βαρειάς στη Λέσβο, 17χρονη ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.
Χθες (20-06-2019) στην περιοχή της Βαρειάς στη Λέσβο, 17χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Χθες (20-06-2019) στην περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο, 16χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Χθες (20-06-2019) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, 30χρονος αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων ανήλικων οδηγών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. 

Από τις επιληφθείσες αστυνομικές Αρχές, διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!