Κοινωνία

10/03/2024 - 19:13

Το Πλωμάρι αποχαιρέτησε σήμερα τη Δήμαρχο Μυρσίνη Ψώμου

update ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ 

Με βαθιά θλίψη μάθαμε την είδηση της απώλειας της αγαπημένης μας Μυρσίνης Ψώμου. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, μια αφοσιωμένη δημότης και μια αγαπημένη δήμαρχος που άφησε το σημάδι της στο Πλωμάρι.

Η Μυρσίνη Ψώμου δούλεψε ακούραστα για το καλό και το συμφέρον του τόπου της, με αφοσίωση και αγάπη για τα συμφέροντα του Δήμου της. Όλοι οι πολίτες του Πλωμαρίου χρωστούν πολλά σε αυτήν για τις προσπάθειές της και την αφοσίωσή της στην υπηρεσία τους.

Η απώλειά της αφήνει ένα μεγάλο κενό στον κόσμο του Πλωμαρίου και στις καρδιές όλων όσων την αγαπούσαν και σέβονταν. 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της και σε όλους όσους αγαπούσαν τη Μυρσίνη. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

 

------

Το Πλωμάρι αποχαιρετά τη τέως Δήμαρχο του, Μυρσίνη Ψώμου που έφυγε από τη ζωή και η κηδεία της τελέστηκε σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στο Πλωμάρι.

Η Μυρσίνη Ψώμου διετέλεσε για 8 χρόνια Δήμαρχος Πλωμαρίου με μεγάλη προσφορά στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο ως πετυχημένη παράγοντας της αυτοδιοίκησης αλλά και γιατρός.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Κηδεύουμε σήμερα 10 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα την πολυαγαπημένη σύζυγο, μητέρα και γιαγιά Μυρσίνη Ψώμου στον ιερό ναό Αγ.Ιωάννη Πλωμαρίου. Η αγάπη της για την οικογένειά της και το Πλωμάρι ήταν μεγάλη. Ο Θεός να την αναπαύσει.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μπουρνού:

Και άλλο θλιβερό μαντάτο από το Πλωμάρι, για τον Θάνατο της αγαπητής και δημιουργικής πρώην Δημάρχου Μυρσίνης Ψώμου-Γαβριήλ. Στη μνήμη της η παρακάτω φωτογραφία, με το δυναμικό και αγωνιστικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Λέσβου, της περιόδου 1991-1994. Από δεξιά η Δήμαρχος Πλωμαρίου Μυρσίνη Ψώμου-Γαβριήλ, με τους Διαλυνά (πρόεδρο Πλακάδου), Απόστολο.Κομνηνάκα (πρόεδρο Αγίας Παρασκευής), Στρατή Πάλλη (εκπρόσωπο Συνδέσμου), Δημήτρη .Κονιαρέλλη( Σύμβουλο Ανάπτυξης), Νότη Παναγιώτου( Δήμαρχο Μυτιλήνης και Πρόεδρο της ΤΕΔΚ), Γιώργο Παπαπορφυρίου (Δήμαρχο Αγιάσου), Αντώνη Χατζηδιαμαντή (Σύμβουλο Ανάπτυξης και κατοπινό Δήμαρχο Λήμνου), Βαγγέλη Παλαιολόγο ( Δήμαρχο Πολιχνίτου). Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ff

promarinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!