Lifestyle

04/03/2024 - 18:03

Συγκλονίζει ο Στέλιος Ρόκκος : "η θάλασσα τέλειωσε για μένα" - Μετά το θάνατο του αδελφού του, η πρώτη του συνέντευξη

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην κάμερα του "Πρωινού".

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του αδερφού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

 

"Η θάλασσα τέλειωσε για μένα, έχω βάλει αγγελία στο σκάφος, έχω δώσει τον εξοπλισμό. Τελείωσε για μένα και εγώ μαζί της. Δεν έχω τσαντιστεί με τη θάλασσα. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω δεν πέρασα καθόλου καλά. Πολλά πράγματα τα μοιραζόμουν πάρα πολύ με το0ν αδερφό μου. Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, σκέψεις που δεν υπολόγιζα ποτέ ότι θα κάνω στη ζωή μου. Η Λήμνος είναι ωραίο νησί αλλά η Λήμνος ήταν αυτός, η μητέρα μου, ο κολλητός μου. Τώρα δεν είναι τίποτα το ίδιο" είπε ο Στέλιος Ρόκκος και λύγισε.

Ο ίδιος συνέχισε τις δηλώσεις τους όντας δακρυσμένος: "Άστο το πώς το πέρασα εκείνες τις ημέρες, ήταν δύσκολο. Προσπαθώ πολύ να είμαι καλύτερα. Ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο πάντως πολύ".

Ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε σύντομα στο πώς το βιώνει όλο αυτό η μητέρα του: "Καλά, εντάξει, γ@μησε το. Είναι δύσκολο".

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει χάσει δύο αδερφούς: "Όταν μου το είπαν για τον χαμό του Νίκου δεν το πίστεψα. Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του Κώστα για να μπορέσω να διαχειριστώ αυτό. Με τον Κώστα δεν ήμασταν τόσο κολλητοί όσο ήμασταν με τον Νίκο. Από μικρά παιδιά μάλωνα με τον Κώστα για τον Νίκο, πάντα τον υποστήριζα όσο άδικο και να είχε!"

Για το πώς συνέβη ό,τι συνέβη στον αδερφό του, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: "Εκείνη την ημέρα ο Νίκος πήγε να πιάσει χταπόδια. Θα αναλάμβανε πρόεδρος και ήθελε να κερδίσει το χωριό. Ήθελε να το κάνει σαν εγκαίνια".

Ο ίδιος περιέγραψε πώς αισθάνεται ότι του λένε "συλλυπητήρια" για τον αδερφό του: "Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδερφό μου είναι άσχημο, μου τον φέρνουν στο μυαλό. Όπου και να πάω μου το λένε συνέχεια για να μου δείξουν ότι με συμπονούν, το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω μέσα μου εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω".

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!