Μedia

06/12/2023 - 16:40

Αντώνης Κανάκης: «Στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε»

Όσα ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής - Ανακοίνωση και από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα στην έναρξη της εκπομπής το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Χρήστο Βαλασέλλη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 περιέγραψε τη γνωριμία και την εξ αποστάσεως συνεργασία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο και προγραμματιστή, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. 

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler», εξήγησε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Και ενημέρωσε για την απώλεια του Χρήστου Βαλασέλλη: «Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler. Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

 

----

Ανακοίνωση και από την ΕΣΗΕΠΗΝ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους συναδέλφους των ΜΜΕ της Λέσβου και ιδιαίτερα του τηλεοπτικού σταθμού Aeolos Tv για τον θάνατο του διευθυντή του, Χρήστου Βαλασέλλη.

Τιμώντας τη μνήμη του, μόνο θετικά λόγια μεταφέρουν οι συνάδελφοι για το καινοτόμο έργο του Χρήστου Βαλασέλλη στη λειτουργία του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης- έργο που έχει αναγνωριστεί διεθνώς.

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη:

Embed the video Το "αντίο" του Αντώνη Κανάκη στον Χρήστο Βαλασέλλη Autoplay ON OFF

Μοιράσου το άρθρο!