Μedia

04/12/2023 - 21:50

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Βαλασέλλης

Σοκ στη Μυτιλήνη

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Διευθυντής του Αίολος TV Χρήστος Βαλασέλλης σε ηλικία 49 ετών. Ο Χρήστος δεν είχε δώσει από το απόγευμα σημεία ζωής και τον αναζήτησαν οι συνεργάτες του βρίσκοντας τον κατά πληροφορίες  προδομένο από την καρδιά του στο σπίτι του όπου διέμενε μόνος στη Μυτιλήνη.

Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο Χρήστος Βαλασελλης έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε μία από τις πιο δημιουργικές στιγμές της ζωής του, καθώς ως άνθρωπος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης έχει αφήσει εποχή από το 1990 πάντα πρωτοπόρος στο ραδιόφωνο και μετέπειτα στην Τηλεόραση μετρώντας εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές εντός και εκτός Λέσβου. Δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια, καθώς ήταν δοσμένος σε αυτό που έκανε  και χωρίς υπερβολή λειτουργούσε ως ιεραπόστολος για το καλό ραδιόφωνο και την ποιοτική τηλεόραση, πάντα ασυμβίβαστος στα θέματα ποιότητας.

Ήταν ο δημιουργός του λογισμικού jazler με το οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο καθώς είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.   

Συντετριμμένοι και οι συνεργάτες του από το κανάλι καθώς μόλις το Σάββατο  έκαναν ένα καταπληκτικό εορταστικό γύρισμα με τη δική του υπογραφή για το οποίο δούλεψε πάρα πολλές ώρες λες και το ξερε ότι θα φύγει από τη ζωή και είχε δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

 

πηγη: nealesvou.gr

 

 

Μοιράσου το άρθρο!