Μedia

22/11/2023 - 07:30

Λάκης Λαζόπουλος σε Netflix και Μυτιλήνη

Στον δρόμο προς το Netflix και ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ο δημιουργός έχει ξεκινήσει τη διαδικασία προσέγγισης της streaming υπηρεσίας με στόχο την προώθηση της δουλειάς του ή την παραγωγή ενός νέου προγράμματος, που θα απευθύνεται στο ελληνικό κοινό το οποίο παρακολουθεί την πλατφόρμα. Ο Λάκης γράφει μια σειρά για τους Έλληνες μετανάστες και την επιστροφή τους στην πατρίδα.


Κακά τα ψέματα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Foss Productions, με τη σειρά «Maestro», άνοιξαν τον δρόμο της συνεργασίας και για τους υπόλοιπους δημιουργούς, αξιοποιώντας τη συγκυρία αναζήτησης ευρωπαϊκού προγράμματος από τη streaming υπηρεσία μετά το Brexit. 

Αυτή την περίοδο, ο Λάκης Λαζόπουλος ολοκλήρωσε τη συγγραφή των επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς με τρεις κύκλους επεισοδίων (συνολικά 30) «Greek Father», «Πνίξε τη Γιολάντα» και «Ηρθε η Γιολάντα».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από Οκτώβριο σε Νέα Υόρκη και Μυτιλήνη, και οι μαθητές από τη σχολή του Λάκη «Τεχνών 100» και της Μαίρης Ραζή «Πρόβα» θα έχουν προτεραιότητα. Η ιστορία αφορά τη ζωή των Ελλήνων στο εξωτερικό και τους δεσμούς τους με την Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα πρωταγωνιστήσουν σε κωμικό έργο,  στο θέατρο «Βέμπο»! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημιουργός δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας θεατρικής του δουλειάς μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που θα κάνει πρεμιέρα στις γιορτές των Χριστουγέννων και την περιμένουμε πώς και πώς.

https://www.espressonews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!