Πολιτική

01/10/2015 - 15:15

Επίσκεψη Γ. Πάλλη στο Μητροπολίτη Ιάκωβο

Ε

πίσκεψη στον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου Σεβασμιότατο κ. Ιάκωβο, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική εκκλησία και την συμβολή της στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης καθώς και του προσφυγικού προβλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Πάλλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα μας δέχτηκε ο Μητροπολίτης Σεβασμιότατος κ. Ιάκωβος,  άνθρωπος και  ιερωμένος με σημαντική προσφορά στον τόπο μας. 

Εκτιμούμε και υπογραμμίζουμε τον ρόλο που η Μητρόπολη Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, διαδραματίζει σε θέματα που αφορούν  την αρωγή των συνανθρώπων μας, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.  Ο ρόλος της Εκκλησίας σε αυτό τον τομέα είναι ιδιαίτερα  σημαντικός και μέλημά μας είναι να συνεργαστούμε στενά και να προσφέρουμε το καλύτερο.

Επιπλέον εκτιμούμε τον ρόλο και τις πρωτοβουλίες που ιερωμένοι του νησιού μας αναλαμβάνουν στα πλαίσια της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που φτάνουν στο νησί μας. Και σε αυτόν τον τομέα, ο ρόλος της Εκκλησίας μπορεί να είναι καθοριστικός και αναμένουμε με ελπίδα τις πρωτοβουλίες που η Μητρόπολη μας σκοπεύει να αναλάβει».

 

 

 

Διαβάστε: 

Ο Βουλευτής Λέσβου Γ. Πάλλης στο δρόμο του Θεού αλλά όχι της αλήθειας!

Μοιράσου το άρθρο!