Πολιτική

26/08/2014 - 10:09

Ορκίσθηκε η νέα Δημοτική Αρχή - Ενότητα και ομοψυχία ζήτησε ο Σ. Γαληνός (φωτογραφίες , βίντεο)

Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, ορκίσθηκε χθες αργά το απόγευμα η νέα Δημοτική Αρχή του Σπ. Γαληνού.
Στην ομιλία του, ο νέος δήμαρχος διαβεβαίωσε για την υλοποίηση όλων όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, προσπαθώντας να δικαιώσει όλους εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου μας. Ζήτησε ομοψυχία και συνεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παράλληλα από καρδιάς μίλησε ο Δημ. Βουνάτσος, εμφανώς συγκινημένος. Αναφέρθηκε στο δυσκολοδιοίκητο ενός δήμου τέρατος, στις συνέπειες του «κακοκράτη», υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι για τα δεινά μας, δεν είναι μόνο υπεύθυνες οι εκάστοτε διοικήσεις, αλλά και εμείς οι ίδιοι οι πολίτες. 
 
 
Χαράλαμπος Αθανασίου

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου συμμετείχε στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Λέσβου. Ευχήθηκε καλή αρχή στο δύσκολο αγώνα που αναλαμβάνει ο νέος Δήμαρχος ,ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα σε όλα τα μεγάλα προβλήματα, καθώς θεωρεί ότι ενωμένοι οι πολίτες της Λέσβου μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλά περισσότερα , από το να μην υπάρχει συνεργασία και συνοχή μεταξύ τους. Τα προβλήματα που αφορούν τους πολίτες είναι κοινά , δεν πρέπει να υπάρχουν προσωπικές ή κομματικές σκοπιμότητες στη λύση αυτών και θα πρέπει να προβληθεί το «εμείς» και όχι το «εγώ».

Μοιράσου το άρθρο!