Πολιτισμός

18/01/2018 - 06:41

... άφιξη δάσημου επιστήμονα και ερευνητή στη Λέσβο

 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 9-11 Φεβρουαρίου 2018 .


Ο Μόλυβος προσφέρει και φέτος την ευκαιρία για ένα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο χωρίς να φύγουμε, άλλα βλέποντας τις ζωές μας με μια άλλη Παρα-μορφωμένη ματιά.

Ό,τι χρειάζεται για να διασκεδάσουμε και να ανανεωθούμε.

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:http://bit.ly/2C5PVtR  καθώς επίσης και από την εκδήλωση  της σελίδας του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/events/345366632598194/ .

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ως την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα

(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

 

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 09/02/2018, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου με τον διαγωνισμό Καλύτερης Συνολικής Παρουσίας :Ο διαγωνισμός της καλύτερης συνολικής παρουσίας περιλαμβάνει δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα της καλύτερης αμφίεσης και του καλύτερου βίντεο σποτ ή καλύτερου θεατρικού σκετς στον οποίο πρώτη θα βγει η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους συνολικά βαθμούς. Για να μπορέσει να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία η κάθε ομάδα θα πρέπει να συμμετέχει και στους δύο διαγωνισμούς.

 

Την Κυριακή,  11 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα!

 

Και για όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη,  τους προσκαλούμε να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές.

 

Ελάτε στο κυνήγι θησαυρού Μολύβου να ταξιδέψουμε μαζί στον χώρο, στο χρόνο, σε άλλη Γή σε άλλα μέρη, αλλά και στην περιοχή μας όμως με άλλη οπτική.

 

 

                                                                                                                                                     Η Οργανωτική Επιτροπή  

                                                                                                                                  Παρα-μορφωμένες Gάτες!

Μοιράσου το άρθρο!