Πολιτισμός

29/09/2014 - 19:06

Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις στο Ακράσι

style="text-align: justify;"> 
1. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος  ΑΚΡΑΣΙΩΝ  ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν δωρεάν βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του χωριού μας. Η χρησιμότητα της βιβλιοθήκης αυτής είναι τεράστια γιατί θα αποτελέσει πηγή μόρφωσης και έρευνας της νεολαίας του χωριού μας (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες), όπως επίσης και των αγροτών του χωριού μας και των γύρω χωριών, με βιβλία χρήσιμα γι αυτούς (αγροτικά, γεωπονικά, κηπουρικής, κλπ).
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των πρότερων.
 
Επίσης  θα ήταν μεγάλη μας χαρά εάν έχετε βιβλία που δεν τα έχετε ανάγκη και θέλετε να τα δωρίσετε για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του χωριού μας. Μεγάλη και περισσότερη αξία έχουν βιβλία σχετικά με τον αγρότη , τον κήπο και γενικά για την φύση.. Πάρτε μας τηλέφωνο στο 6977033166 για να τα παραλάβουμε από το σπίτι σας. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των πρότερων.
 
2. Μέσα στο καλοκαίρι ο σύλλογος μας φρόνησε να ικανοποίηση και τις κινηματογραφικές ανάγκες της νεολαίας του χωριού μας παραχωρώντας τους βιντεο προβολέα του Συλλόγου μας για να βλέπουν ταινίες και κινηματογραφικά έργα στο χώρο του  πολιτιστικού κέντρου του χωριού μας «Γιάννης Κοντέλλης».  
 
3.  Τέλος ο σύλλογος μας συνεχίζοντας έκτος από το πολιτιστικό του έργο και έργα συντήρησης και υποδομών μέσα στο Ακράσι, υλοποίησε έργο σχετικό με την συντήρηση της εξώπορτας του  Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας «Γιάννης Κοντέλλης».  
 
4. Δώστε αίμα σώστε ζωές
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρασίου απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ τους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου να πάνε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης (όσοι διαμένουν στην Λέσβο) ή στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ   «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ» (όσοι διαμένουν στην Αθήνα) για να δώσουν αίμα (ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ).  Παρακαλούμε όποιος δώσει αίμα να δηλώνει την προσφορά αίματος του, για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΚΡΑΣΙΟΥ.
Πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί πηγή ΖΩΗΣ για τον συνάνθρωπο μας ο οποίος το έχει ανάγκη.  Είναι εθελοντική ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ενέργεια.   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
5.  Επίσης οι 2 πολιτιστικοί σύλλογοι ευχαριστούν όλους τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στην μεγάλη επιτυχία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού μας. Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε εθελοντές μικρούς και μεγάλους (από τις πρόβες των παιδικών θεατρικών) και παράλληλα άλλους εθελοντές να καταγράφουν τα βιβλία της δανειστικής βιβλιοθήκης του πολιτιστικού κέντρου του χωριού μας «Γιάννης Κοντέλλης».  
 

Μοιράσου το άρθρο!