Πολιτισμός

18/07/2017 - 04:40

Επιστολή για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στη Μυτιλήνη: Να επιστραφούν τα χρήματα

Α

ναρρωτιέμαι αν θα ευαισθητοποιηθούν Δήμος Λέσβου και Καλλιτεχνική Ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για να επιστρέψουν στους θεατές τα χρήματα - ή έστω το 80% των χρημάτων - για τη συναυλία της Δευτέρας 17.07.2017, που κατ' ουσίαν ΔΕΝ έγινε ή για την ακρίβεια έγινε μόνο κατά το 20%. 

 
Γνωρίζουμε ότι αυτές οι παραστάσεις προπληρώνονται, αλλά γνωρίζουμε όλοι, μεταξύ αυτών οι υπεύθυνοι του Δήμου Λέσβου και οι υπεύθυνοι της Καλλιτεχνικής Ομάδας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ότι ήδη από το Σαββατο-Κύριακο υπήρχε για τη Λέσβο και αναγγελόταν συνέχεια από τα ΜΜΕ, πρόβλεψη καταιγίδας από την ΕΜΥ, για τη Δευτέρα 17/7 το βράδυ.
 
Γνωρίζουμε επίσης ότι τόσο ο Δήμος όσο και η  Καλλιτεχνική Ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έκαναν χρήση του όρου της μεταξύ των σύμβασης - κάτι που περιλαμβάνεται σε όλες τις σχετικές συμβάσεις - ότι άπαξ και ξεκινήσει μία συναυλία θεωρείται πραγματοποιηθείσα. Προσπάθησαν επομένως "πάση θυσία" να ξεκινήσουν τη συναυλία ξέροντας εξ αρχής ότι ο καιρός δεν θα το επέτρεπε.
 
Λοιπόν, με βάση τα παραπάνω και κυρίως δεδομένης της πρόγνωσης καιρού που υπήρχε και άρα ήταν εφικτό να αναβληθεί η συναυλία, το έντιμο είναι να επιστραφούν τα χρήματα σε όλους όσους έχουν "κομμένα" εισιτήρια.
 
Η αξιοπιστία πρέπει να είναι υπεράνω και των χρημάτων που θα ζημιωθούν Δήμος και Καλλιτεχνική Ομάδα αν επιστρέψουν τα χρήματα. Και σε αυτήν την περίπτωση "παίζεται" η αξιοπιστία και των δύο: του Δήμου Λέσβου και της Καλλιτεχνικής Ομάδας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. 
 
Για να δούμε...
 
Με εκτίμηση
 
Αντώνης Δερνέλλης
 
 
up date διαβάστε
 

Μοιράσου το άρθρο!