Πολιτισμός

29/07/2015 - 08:38

Φωτεινή Δάρρα - Δημήτρης Παπαδημητρίου. Μυτιλήνη 4 Αυγούστου

Σ

τις 4 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 10 μ.μ. ο "Οινοφόρος" καλωσορίζει τη Φωτεινή Δάρρα και το Δημήτρη Παπαδημητρίου στον αύλειο χώρο του.Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά.

Η Φωτεινή Δάρρα, αποτελεί μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Αναγνωρισμένη δημόσια από τη Τζένη Βάνου ως συνεχίστρια της, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων τους.

Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών έχοντας κάποιους από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας 30ετίας!

Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας Έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό. Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!

 

Τρίτη 4/8, ώρα 22:00 το βράδυ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

“Στο φως των αστεριών”

Τρίτη  4 Αυγούστου ώρα 22:00 στον κτήμα Οινοφόρος - Καρά Τεπέ Μυτιλήνης
Τιμή εισιτηρίου:12 ευρώ.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:Ερμού 4, στην αρχή της αγοράς – Πατερέλλης Π. ΕΕ, καφέ – μπαρ Monkey, καφέ – μπαρ Χασιέντα, Δημοτικός Κήπος, Πλαζ ΕΟΤ Marina Yacht Club(Μυτιλήνη) και Εμπειρίες (στο Πλωμάρι)
Tηλέφωνο επικοινωνίας:22510-44738,6974197399,6949544276
 
 

χορηγος επικοινωνίας  Lesvosnews.net

 

Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο κτήμα Οινοφόρος

 

Μοιράσου το άρθρο!