Υγεία

10/12/2023 - 10:00

10 Δεκεμβρίου 10 το πρωί στο Επιμελητήριο Λέσβου μαθαίνουμε για Αντισύλληψη και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική και το Κυτταρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει Ημερίδα Ενημέρωσης του κοινού με θέμα  <<Αντισύλληψη και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα>>, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου και του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.

Σκοπός της παραπάνω Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού αλλά και συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί, παιδιά, έφηβοι) σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις και τα ενδεχόμενα προβλήματά τους.

Ο Οικογενειακός Προγραμματισμός και η πρόληψη των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων συνεισφέρουν σημαντικά στην ατομική ανάπτυξη και την ψυχική ισορροπία.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση των κατοίκων του Νησιού μας διότι: « Η Γνώση είναι δύναμη και παρέχει προστασία»

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρόγραμμα Ημερίδας Φυλλάδιο.pdf 565.63 KB

Μοιράσου το άρθρο!