Αγροτικά - Αλιεία

14/11/2012 - 08:00

Καταγγελία: Ο Δήμος Λέσβου και ...οι ξανθιές κυρίες.. ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ

Καταγγελία: Ο Δήμος Λέσβου και ...οι ξανθιές κυρίες.. ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ

href="http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/kataggelia-d-veloytsoy-apoysia-grammateiakis-ypostirixis-kai" target="_blank">Διάβασα πρόσφατα για την έλλειψη ανταποκριτή του ΟΓΑ στην Τοπική Κοινότητα Λαφιώνας και Υψηλομετώπου καθώς και στην Δημοτική Κοινότητα Σκουτάρου και θα ήθελα να προσθέσω και την έλλειψη του ανταποκριτή του ΟΓΑ στην Τοπική Κοινότητα Ανεμώτιας.

Πριν συνεχίσω θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι ασφαλισμένη στον ΟΓΑ και πληρώνω κανονικά τις εισφορές μου. Ο ανταποκριτής του ΟΓΑ έχει να επισκεφτεί το χωριό μήνες, ενώ αρκετοί ηλικιωμένοι είναι ανασφάλιστοι, ακόμα και αν πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους αφού δεν μπορούν να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας τους. Πληροφορίες λένε ότι το προηγούμενο χωριό την Φίλια την επισκέπτεται ενώ την Ανεμωτια όχι, αφού το χωριό δεν είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο αλλά 800μετρα μέσα από αυτόν.

Στην προσπάθεια μου να ανανεώσω το βιβλιάριο υγείας μου το οποίο έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό, επικοινώνησα με το δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής αλλά και εκεί κανένας υπάλληλος δεν απαντούσε.

Επισκέφτηκα λοιπόν το Δημαρχείο Μυτιλήνη  την ώρα και την μέρα που δέχονται ασφαλισμένους του ΟΓΑ για να ζητήσω πληροφορίες από την αρμόδιο υπάλληλο. Η συγκεκριμένη ξανθιά κυρία ήταν αγενέστατη, απότομη και δεν μπήκε καν στον κόπο να μου δώσει το τηλέφωνο του ανταποκριτή του ΟΓΑ στην Καλλονή για να βρω λύση στο πρόβλημα μου. Καλό θα ήταν λοιπόν τα πόστα αυτά να τα αναλαμβάνουν υπάλληλοι που έχουν διάθεση να εργαστούν και να βοηθήσουν τους ασφαλισμένους. Διαφορετικά όποιος υπάλληλος δεν μπορεί,…….. ας παραιτηθεί και να αναλάβει κάποιος άλλος που να έχει διάθεση και όρεξη για δουλεία…….

Με εκτίμηση

Μια αγρότισσα

(τα στοιχεία της καταγγέλουσας είναι στη διάθεση του Lesvosnews)

 

 

up date:

Απάντηση ανταποκριτών ΟΓΑ Μυτιλήνης σε καταγγελία

Μοιράσου το άρθρο!