Ανακοινώσεις Φορέων

10/11/2023 - 10:02

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα

 

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την κατάπτυστη δίωξη του Παλαιστίνιου που ύψωσε τη σημαία της χώρας του πλάι στην ελληνική, σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα.

Μία κίνηση με την οποία η κυβέρνηση δείχνει τις προθέσεις της να καταστείλει όλους τους εργατικούς, φιλειρηνικούς και αντί-ιμπεριαλιστικούς αγώνες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει το κράτος του Ισραήλ για την γενοκτονία που διαπράττει επί 75 χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα εις βάρος του παλαιστινιακού λαού, θάβοντας ολοκληρωτικά οποιαδήποτε είδηση καταφέρνει να βγει εκτός της Γάζας καλλιεργώντας fake news και συστηματικά ψέματα μέσω των ΜΜΕ τον αγώνα των Παλαιστινίων. Μέσω αυτής της δίωξης θέλει να μας πει πως όποια αντιπολεμική, φιλειρηνική κίνηση κάνει ένα παιδί μέχρι ένα σωματείο ή συνδικάτο ενάντια στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ μπορεί να διωχθεί, επειδή βάζει σε κίνδυνο την «εξωτερική πολιτική της χώρας».

Βλέπει όμως, πως όσα μέσα και αν έχει στο οπλοστάσιο της δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ο οποίος ξέρει καλά τι σημαίνει κατοχή, σφαγιασμός και ποια είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας. Αλλά και σε όλο τον κόσμο οι λαοί ξέρουν ποιο είναι το δίκιο και στέκονται δίπλα στην αντίσταση των Παλαιστινίων.

ΤΩΡΑ:

  • Να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες
  • Να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την απόφαση του ΟΗΕ και την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής βουλής
  • Να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ
  • Απεμπλοκή της χώρας από κάθε πολεμικό σχεδιασμό και επιστροφή της φρεγάτας ‘’ΨΑΡΑ’’

 

Η τρομοκρατία της λαϊκής δράσης και των αγώνων των λαών για λευτεριά

δεν θα περάσει!

 

Μοιράσου το άρθρο!