Ανακοινώσεις Φορέων

13/12/2018 - 05:36

Σύλλογος Μεριδιούχων Συνεταιριστικής : κάλεσμα στα δικαστήρια Μυτιλήνης για τη δίκη

Μετά από πολλές αναβολές ξεκινάει μια δίκη που είναι μέρος του μεγαλύτερου σκανδάλου διαπλοκής και διαφθοράς του εικοστού πρώτου αιώνα στον τόπο μας. Το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου. Η συγκεκριμένη Δίκη αφορά δανειολήπτη που έλαβε δανειοδότηση (και δεν επέστρεψε τα χρήματα) χωρίς διασφάλιση, με εξόφθαλμη ευνοιοκρατία, ένα από τα σκάνδαλα που δυστυχώς ακολουθήθηκε και από άλλα ουκ ολίγα.
     Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι άλλες αναβολές πλέον δεν χωρούν. Πρέπει οι υποθέσεις αυτές πού πήγαν πίσω την ανάπτυξη στον τόπο μας, στερώντας την από ένα  πολύτιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, να εκδικαστούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι από τις 17 μέχρι τις 21 του Δεκέμβρη που θα διεξαχθεί η δίκη, θα  αποκαλυφθεί το κομμάτι που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και η δικαιοσύνη θα λάμψει. Όλοι εμείς οι μεριδιούχοι που χάσαμε τα μερίδια μας, πρέπει  να είμαστε εκεί . Να μάθουμε επιτέλους την πραγματική αλήθεια για το πώς το πελατειακό κράτος των «ημετέρων» οδήγησε στο  κλείσιμο την Τράπεζα με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα για την οικονομία του τόπου μας. Επιπλέον όμως να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη τέτοιων φαινομένων διαφθοράς.  

       Ο κύριος στόχος του Συλλόγου μας είναι η μη πληρωμή από τους Μεριδιούχους το διπλάσιο της αξίας των μεριδίων .
       Τη ζημιά της Τράπεζας όποια και είναι αυτή πρέπει να την πληρώσουν οι ένοχοι και όχι οι μέτοχοι.
       Ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε τους στόχους μας είναι η ενεργοποίηση όλων μας και η συμμετοχή .

    Στα πλαίσια αυτά και εν όψει της επικείμενης δίκης, ο Σύλλογος Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου, καλεί όλα τα μέλη του και τους μεριδιούχους να είναι παρόντα .

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
 

Για να μην επαναληφθούν φαινόμενα Πελατειακών σχέσεων και  διαφθοράς με κατασπατάληση λαϊκού χρήματος .

Το Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!