Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/01/2023 - 19:34

Οδηγός - "φονιάς" στους δρόμους της Λέσβου

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λέσβο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης

Συνελήφθη, προχθές (31-12-2022) στην περιοχή των Μιστεγνών στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο παραπάνω ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε έλεγχο διερεύνησης μέθης.

 

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο συλληφθείς είχε εμπλακεί την ίδια ημέρα σε έτερο τροχαίο ατύχημα στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, κατά τον χρόνο του οποίου παρέσυρε και τραυμάτισε αλλοδαπό που κινούταν πεζός, εγκαταλείποντας τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!