Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/02/2020 - 13:53

Τώρα στο Διαβολόρεμα: Χτυπούν αδιάκοπα, βανδαλίζουν αυτοκίνητα, πυρπολούν το δάσος της περιοχής.

Μεγάλη η οργή του κόσμου - Δήλωση από Μαρία Κομνηνάκα

up date Σε μια κίνηση τακτικής τα ΜΑΤ αποχώρησαν πριν από λίγο από την περιοχή. Είναι άγνωστο αν αυτή η αποχώρηση είναι λόγω αλλαγής βάρδιας ή είναι στα πλαίσια ενός άλλου σχεδιασμού.

 

Πεδίο μάχης εδώ και μερικές ώρες η περιοχή Διαβολόρεμα. Τα ΜΑΤ της χούντας των Μηταράκη - Μητσοτάκη έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο βίας.

Πληροφορίες αναφέρουν για δύο σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών.

Τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται και εστίες φωτιάς, οι άνδρες των ΜΑΤ προκαλούν βρίζοντας τους πολίτες ενώ προκαλούν και φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!  Αν δεν μαζέψει ο Μητσοτάκης όλη αυτή την αλητεία .... το λέμε ευγενικά... σύντομα θα έχουμε θύματα!

 Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Νικολάρα που από το πρωί είναι στην περιοχή: "Πολύς κόσμος ουρές χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα. Μάχες. Μας βαράνε με τόνους χημικών"

 

Δήλωση από το «Διαβολόρεμα», ώρα 13:00  από την Μαρία Κομνηνάκα:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει σε όλο τον ελληνικό λαό τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Και σήμερα εδώ στο «Διαβολόρεμα» τα ΜΑΤ, που έχει στείλει, αντιμετωπίζουν τον αγωνιζόμενο λαό της Λέσβου σαν δυνάμεις κατοχής.

Χτυπούν αδιάκοπα, βανδαλίζουν αυτοκίνητα, πυρπολούν το δάσος της περιοχής.

Όλος ο λαός πρέπει να μάθει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει το επικίνδυνο σχέδιό  της για λογαριασμό της ΕΕ με ανείπωτη βαρβαρότητα. Όσο όμως αδίστακτη και αν γίνει η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάμψει τον ξεσηκωμό γιατί εδώ έχει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο λαό.

Μοιράσου το άρθρο!