Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/03/2020 - 14:27

Τραγωδία ! Νεκρό παιδί από τη φωτιά στο ΚΥΤ Μόριας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα παιδί  ηλικίας περίπου 6 ετών βρέθηκε νεκρό στη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στο ΚΥΤ  της Μόριας.

Η φωτιά ξέσπασε σε κοντέινερ στη βορειοδυτική πλευρά του ΚΥΤ Μόριας στις 1 περίπου το μεσημέρι. Αμέσως λόγω των ισχυρών ανέμων έλαβε μεγάλες διαστάσεις ενώ δυσκολίες αντιμετώπισαν και τα πυροσβεστικά οχήματα για να φθάσουν στον τόπο της φωτιάς.

Η φωτιά μετά από περίπου μια ώρα τέθηκε σε έλεγχο αλλά δυστυχώς το εύρημα στο κοντέινερ έχει σοκάρει όλους....

 up date Επιβεβαιώθηκε από τις αρχές ο τραγικός θάνατος του παιδιού. Κάηκαν κοντέινερ, ξύλινα παραπήγματα και σκηνές.

 

Ανακοίνωση απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία:

Νεκρό εντοπίστηκε ανήλικο άτομο, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, εντός του Κ.Υ.Τ. στην Μόρια της Λέσβου. Στο συμβάν επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δυο οικίσκους. 

Για τo ανωτέρω περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

 

Δήλωση της Μαρίας Κομνηνάκα, Βουλευτή Ν. Λέσβου του ΚΚΕ


Για ακόμα μια φορά στο κολαστήριο της Μόριας θρηνούμε τη ζωή ενός 6χρονου παιδιού, όσο η κυβερνήση αρνείται πεισματικά τον απεγκλωβισμό των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά. Προκαλεί μάλιστα λέγοντας ότι για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα  hot spots φταίνε οι κινητοποιήσεις των νησιωτών που δεν επέτρεψαν την κατασκευή των νέων κολαστηρίων φυλακών!

Για την αδιαλλαξία της προς το λαό των νησιών, θα έρθει η ώρα που η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει. 

Τώρα όμως πρέπει να σταματήσει να εγκληματεί σε βάρος των χιλιάδων θυμάτων του πολέμου και της εξαθλίωσης, προχωρώντας εδώ και τώρα στον απεγκλωβισμό τους από τα νησιά και τη χώρα, για τις χώρες του προορισμού τους. 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!