Αθλητικά

18/09/2021 - 17:00

18 και 22 Σεπτεμβρίου δύο δράσεις με πρωταγωνιστή το ποδήλαδο

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, θα πραγματοποιήσει δράσεις το Σάββατο 18 και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.
θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2021 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.

Αναλυτικά οι δράσεις:
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο δράσεις που έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις αλλά και ως μέσο άθλησης..
1. Άλσος Τσαμάκια 17:00. «My first Ride» Θέλετε να πάτε την πρώτη βόλτα με τα παιδιά σας αλλά δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε το ποδήλατο? Που να πάτε? Τι να πάρετε μαζί σας? Όλες οι απορίες θα απαντηθούν από τους ειδικούς και μετά θα ακολουθήσει βόλτα στο ποδηλατόδρομο και στο άλσος.
2. Άλσος Τσαμάκια 18:00 .« Lady's Ride» Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία βόλτα είναι γεγονός! Κορίτσια, βάλτε τα πιο όμορφά σας ρούχα και ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας!!!!
Κατά τη διάρκεια των δυο εκδηλώσεων του Σαββάτου θα μοιραστούν δωρεάν στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου στην ποδηλασία, ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και ...36.


Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο FULL MOON NIGHT RIDE της χρονιάς με παρέα το ολόγιομο φεγγάρι.
1. Άλσος Τσαμάκια 19:00. Ανάβουμε φωτάκια και ξεκινάμε για τον γύρο της πόλης! Το 2ο FULL MOON NIGHT RIDE είναι γεγονός!
2. Μετά το τέλος της νυχτερινής βόλτας θα συναντηθούμε στο μπαρ της πλαζ Τσαμάκια για μπύρα και κουβέντα με τους ειδικούς για καλές και υγιεινές πρακτικές στην διατροφή του ποδηλάτη!
Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση κράνους στις δράσεις μας είναι υποχρεωτική καθώς και τα φωτάκια για την νυχτερινή βόλτα. Τα μαύρα ρούχα δεν ταιριάζουν στους ποδηλάτες μιας και μας αρέσει να φαινόμαστε από μακριά! Και μη ξεχάσετε την μάσκα σας για όση ώρα θα κουβεντιάζουμε πριν και μετά τις βόλτες μας......
Σας περιμένουμε!

Μοιράσου το άρθρο!