Κοινωνία

12/09/2012 - 14:47

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την Αν.Αντωνέλλη για τα ανασφάλιστα παιδιά.

Αναστασία Αντωνέλλη Lesvosnews

&n

bsp;

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, έστειλε στις Διευθύντριες Μονάδων Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λέσβου, την παρακάτω επιστολή, με θέμα τη Σύνταξη Μητρώου Ανασφάλιστων Παιδιών.  Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην κ. Αντωνέλλη για την πρωτοβουλία της.
 
 
Προς: Διευθύντριες Μονάδων Παιδικών Σταθμών Δήμου Λέσβου
 
ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
 
          Αξιότιμες συνεργάτισσες, 
 
Προκειμένου ο Οργανισμός μας να δημιουργήσει Μητρώο Ανασφάλιστων παιδιών, με σκοπό τον προγραμματισμό ενεργειών εκ μέρους μας που στόχο θα έχουν την πρόληψη- εξέταση παιδιάτρων, εμβολιασμοί κ.λ.π.-, παρακαλώ όπως ενημερώσετε τους γονείς και επιμεληθείτε την δημιουργία σχετικού μητρώου, το οποίο θα δημιουργηθεί μετά την προσκόμιση εκ μέρους των γονέων  υπεύθυνης δήλωση τους ότι το παιδί τους είναι ανασφάλιστο, με αναγραφή σε αυτήν του ΑΜΚΑ.  
 
Είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθείτε θετικά σε τούτη την παράκληση μου, μιας και οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυστυχώς οδηγούν καθημερινά σε αύξηση των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας και κατ’ επέκταση και των παιδιών τους. Ως εκ τούτου έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε ότι μπορούμε και όπως μπορούμε, αφού το Κράτος επικίνδυνα αγνοεί το μέγα τούτο κοινωνικό πρόβλημα.
 
Βασιζόμενη στην συνεργασία σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
 
Αναστασία Αντωνέλλη
 
 Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου»
 

Μοιράσου το άρθρο!