Κοινωνία

19/10/2012 - 02:43

Καταγγελία: Απουσία αστυνομικών ελέγχων σε ΙΧ και δίκυκλα στην Καλλονή

Καταγγελία: Απουσία αστυνομικών ελέγχων σε ΙΧ και δίκυκλα στη Καλλονή

Α

γαπητό Lesvosnews,

Σας γράφουμε σαν γονείς εκ μέρους των κατοίκων της Καλλονής σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα που μας βασανίζει εδώ και πολύ καιρό.Ο θόρυβος από τα μηχανάκια και τα φτιαγμένα αυτοκίνητα μας εχει φέρει στα όρια μας.Τα νεύρα μας έχουν σπάσει πια καθώς και στο σπίτι μας μέσα για να μιλήσουμε θα πρέπει πολλές φορές να περιμένουμε να περάσει ο εκκωφαντικός θόρυβος απο το μηχανάκι που περνάει απ έξω για να μπορέσουμε να μιλήσουμε. Η κατάσταση όχι απλά έχει ξεφύγει άλλα κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. Το 'σίγουρο είναι ένα ότι δυστυχώς έτσι όπως πάει με μαθηματική ακρίβεια θα έχουμε νεκρό είτε αναβάτη είτε πεζό είτε μικρό παιδί.

Σας προκαλώ ελάτε ένα πρωί ή απόγευμα και καθίστε λίγο στην Καλλονή και ιδιαίτερα κοντά στις καφετέριες. Πλέον το έχουμε συνηθίσει ότι έτσι πρέπει να γίνεται δηλαδή το μηχανάκι η το αυτοκίνητο όταν κυκλοφορούν στο δρόμο να ακούγονται χιλιόμετρα μακριά.Και όμως υπάρχει άρθρο του ΚΟΚ που αναφέρει ότι σε αυτή την περίπτωση κατάσχεται το μηχανάκι και για να το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να το αλλάξει σύμφωνα με τον ΚΟΚ δηλ να αλλάξει εξάτμιση , να πάρει βεβαίωση καταλληλότητας από τον αρμόδιο μηχανολόγο να το προσκομίσει στο ΑΤ και μετά να το παραλάβει.

ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ??

Γιατί στην Μυτιλήνη ολοι φοράνε κράνος και στην Καλλονή ανήλικα παιδάκια παίζουν κορώνα γράμματα την ζωή τους και τις ζωές άλλων? η Καλλονή ανήκει σε άλλος κράτος?ο κύριος Αστυνομικός Δντής της Καλλονής όταν περνάνε 'εξω απο το τμήμα ΔΕΝ τους ακούει???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους υπεύθυνους να κάνουν κατι δεν αντέχουμε άλλο!! 

Μοιράσου το άρθρο!