Κοινωνία

30/08/2021 - 20:47

«Παστουρωμένα» ζώα στα Λουτρά : η καταγγελία, η Αστυνομία και το πρόστιμο που έρχεται!

Όταν οι πολίτες κάνουν το σωστό και η Αστυνομία το χρέος της, τότε τα ζώα έχουν ελπίδα για μια καλύτερη ζωή

Σήμερα, 30/8/2021, λάβαμε μήνυμα από μια νεαρή κυρία για κάποια ζώα στα Λουτρά Λέσβου, τα οποία ήταν «παστουρωμένα» - δεμένα κεφάλι με πόδι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Μας ρώτησε τι θα έπρεπε να κάνει και της προτείναμε να κανει άμεσα καταγγελία στην Αστυνομία- καθώς σε εμάς θα έπαιρνε μέρες να ελέγξουμε το περιστατικό. Και αυτό ακριβώς έκανε!

Μετά από λίγο ήρθε το περιπολικό το οποίο κατέγραψε τους αριθμους απο τα ταμπελακια που εχουν στα αυτια τους τα ζώα ωστε να εντοπιστεί το δίποδο-ιδιοκτήτης τους μέσα από τα αρχεία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας- και να βεβαιωθούν τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα (500 ευρώ για ΚΑΘΕ ζώο)

Συγχαίρουμε την συμπολίτη μας γιατί δεν αγνόησε αυτά τα βασανιζόμενα πλάσματα και έκανε αυτό που απαιτεί η ανθρωπιά και η κοινή λογική- και ευχόμαστε να βρει πολλούς μιμητές. Και συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση.

Μην σιωπάτε! Μην φοβάστε! Αυτοί που θα πρέπει να φοβούνται είναι όσοι βασανίζουν τα ανυπεράσπιστα ζώα ακριβώς γιατί πιστεύουν ότι κανείς μας δεν θα αντιδράσει!

Μοιράσου το άρθρο!